Keystone logo

33 Kandidat Program i Humaniorastudier Historia Kulturhistoria 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Humaniorastudier
  • Historia
  • Kulturhistoria
Studiefält
  • Humaniorastudier (33)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Humaniorastudier Historia Kulturhistoria

En post-sekundär examen är känd som en kandidatexamen eller baccalaureat examen och kräver både allmänna utbildningskurser och kurser relaterade till den specifika majoriteten. Att tjäna en kandidatexamen öppnar vanligtvis dörrar för ökad karriärutveckling, ökad tjänstekraft och ökad livsupplevelse.

Vad är en kandidatexamen i kulturhistoria? Detta är en doktorsexamen som fokuserar på studier av förbindelser mellan konst och historia under millennierna. Beroende på institutionens och studentintresset kan kursen centreras på museitest, biblioteksmetoder, konsthistoria och tolkning och andra ämnen. Studenterna kan specialisera sig i specifika perioder som prekolumbiansk konst eller bli generalister genom att välja kurser som omfattar studier av många perioder, kulturer och historiska uttryck för konst och materialkultur.

Kulturstudier omfattar en undersökning av tron ​​och idéer från historiska och nuvarande världskulturer. Kläder och matvägar, ritualer och praxis samt kön och ras attityder är bara några områden av studie och skapar djupare förståelser av mänskligheten och världen, vilket kan leda till framsteg både professionellt och personligt.

Rätt utbildningsprogram kommer att erbjuda hanterbara kostnader, ett bra läge och lämplig studietid. Ett ackrediterat program med ett gott rykte bör göra det lättare att hitta en position mer lätt.

En kandidatexamen i kulturhistoria kan leda till en karriär som akademiker i en sekundär eller sekundär institution. Kandidater blir ofta forskare, professorer och offentliga intellektuella. Det är lämpligt träning för arbete som museumsdirektör, historisk samhällsförvaltare, arkivist, konsthistoriker eller konsult som arbetar självständigt eller inom ett konsultföretag. Utveckling av utbildningsprogram för många typer av institutioner är ett annat område med potentiell sysselsättning. Kulturhistoriker kan också leda forskningsorganisationer.

Kandidatprogram i kulturstudier finns över hela världen i en mängd olika högskolor, universitet och online-institutioner. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.