Keystone logo

11 Kandidat Program i Studier i management Krisberedskap 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Studier i management
 • Krisberedskap
Studiefält
 • Studier i management (11)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Studier i management Krisberedskap

  Vanligtvis erhålls genom ett universitet eller college, tar en kandidatexamen vanligtvis mellan tre och sju år att erhålla. Många program innehåller både allmänna utbildningskurser och fördjupade kurser på en studerandes huvudämne. Efter avslutad examen har akademiker sannolikt byggt de väsentliga färdighetssätten för att lyckas i sina valfria områden.

  Vad är en kandidatexamen i akuthantering? Den här graden fokuserar på att bygga de färdigheter som krävs för att organisera och upprätthålla räddningstjänsten. Genom att ta kurser som är inriktade på säkerhet, akutmottagning, katastrofhantering, kriskommunikation, information och intelligens och akuttjänstersteknik, kan potentiella studenter rimligen förvänta sig att hantera nödsituationer av alla former och storlekar för att hålla sina gemenskaper säkra när de behöver det mest . Dessa kurser kommer sannolikt att erbjudas tillsammans med kärnklasser som historia och matematik för att främja en specialiserad men väl avrundad utbildning.

  Kompetent skriftlig och muntlig kommunikation är en av de mest allmänt användbara färdigheter som eleverna kan lära sig när de tar de nödvändiga kurser. De kommer också sannolikt att bygga dator- och maskinskrivningsförmåga, tillsammans med möjligheten att prioritera vid ett ögonkontakt när nödsituationer uppstår.

  Eftersom undervisningen varierar vildt mellan olika institutioner och värdländer är det alltid klokt för studenter att undersöka kostnaden för sin utbildning innan de förbinder sig till ett visst universitet. Kostnaderna kommer sannolikt att förändras beroende på om kurser tas i person eller online, vilket är en detalj som bör beaktas när det slutliga urvalet görs.

  Karriärer i akuthantering kan vara uppfyllande och tenderar att vara ganska säkra, helt enkelt eftersom akutmottagande grupper alltid kommer att vara nödvändiga när naturkatastrofer uppstår. Vissa karriärinnehavare av en examen i akuthantering kan överväga att inkludera akuthanteringsspecialist, hemlandssäkerhetsansvarig, akutmottagare, akutmedicinsk tekniker och akutmedicinsk administratör. Medan vissa av dessa kan kräva ytterligare utbildning och certifiering, ger en kandidatexamen i nödhantering en solid grund för utmärkt prestanda.

  Studenterna kan välja mellan olika olika inlärningsmöjligheter, inklusive onlinekurser, internationell utbildning och lokala universitet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.