Keystone logo

72 Kandidat Program i Studier i juridik Straffrättsligt förfarande Kriminalteknik 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Studier i juridik
  • Straffrättsligt förfarande
  • Kriminalteknik
Studiefält
  • Studier i juridik (72)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Studier i juridik Straffrättsligt förfarande Kriminalteknik

Kriminalteknik ger vetenskapliga bevis för användning i domstolarna. En kandidatexamen i forensisk vetenskap är en tvärvetenskaplig mix av straffrättsliga och vetenskap, och kommer att förbereda studenten för arbete antingen på fältet eller i laboratoriet.

&nbsp

En av de första frågorna eleverna ofta har när utforska denna grad är, "Exakt vad är en kandidatexamen i Forensic Science?" Denna grundexamen program tar normalt cirka fyra år att slutföra. Ingen annan utbildning eller utbildning förutom en gymnasieexamen är oftast nödvändigt, även om eleven kommer att gynnas av en stark kompetens i gymnasiet nivå vetenskaperna. Utöver allmänna krav utbildning ska eleverna förväntar betydande kurser i biologi och kemi, med ytterligare ämnen i brottsutredning, rättsmedicinsk biologi, rättsmedicinsk mänskligt patologi och DNA-analys, fysiska och spår bevis, straffrätt, latent utskrifter, toxikologi och serologi.

&nbsp

Studenter bedriva ofta en kandidatexamen i Forensic Science att göra en skillnad i deras samhällen, hjälper till att lösa brott och ställa de ansvariga inför rätta. Expertområden visade omfatta forskning, dataanalys och kritiskt tänkande, som kan användas i en mängd olika tillämpningar, både på och utanför jobbet.

&nbsp

Det belopp du ska räkna med att betala för att tjäna en kandidatexamen i forensisk vetenskap har flera variabler. Du bör fråga någon skola du är intresserad av att delta i en exakt uppdelning av all undervisning och avgifter före inskrivningen.

&nbsp

Akademiker i en kandidatexamen i Forensic Science program är förberedda för en rad olika befattningar nybörjar inom området. Exempel på yrken kan innefatta positioner inom både offentlig eller privat kriminalteknik och konventionella laboratorier. Andra väljer att bedriva positioner i brottsplatsundersökning, kriminalteknik och DNA-analys.Den kandidatexamen förbereder studenterna för en smidig övergång till en examen kriminaltekniska program, som kan leda till större karriärmöjligheter.

&nbsp

Det finns internationella och online-alternativ som finns tillgängliga för kandidatexamen i Forensic Science programmet. För att komma igång med en kurs, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.