Keystone logo

58 Kandidat Program i Konststudier Kreativ konst 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Konststudier
  • Kreativ konst
Studiefält
  • Konststudier (58)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Konststudier Kreativ konst

Med tanke på slutförandet av gymnasiet eller en associerad examen är en kandidatexamen en grundutbildning som vanligtvis kräver 60 till 90 kredit timmar att slutföra. De flesta program granskar i stort en enskild disciplin, men mer fokuserade examensplaner kan vara tillgängliga på olika institutioner.

Vad är en kandidatexamen i kreativ konst? Fältet kreativ konst är en omfattande disciplin som kan omfatta flera specialiteter, inklusive bildkonst, drama, musik, film och tv och skriva. Oavsett specialisering ger de flesta programmen en grundlig historisk och kulturell bakgrund i konsten och möjligheten till praktisk inlärning i de verktyg som är mest förekommande i samtidskunskap. Elever som bedriver en specialitet sitter djupt in i sitt valda medium, engagerar sig i material på en alltmer kritisk och analytisk nivå när de utvecklar sin utbildning.

Utöver sin naturliga benägenhet för kreativitet kan studenter med en kandidatexamen i kreativ konst lära sig en mängd olika mjuka färdigheter, mjukvarukunskaper och teknik för kommersiell kommersialisering. Kandidater med dessa förmågor är väl förberedda att blomstra inom och utanför professionella studior som både chefer och artister.

Bursar kontor är ofta tillgängliga för att hjälpa studenter med budgetering för sin kandidatexamen. Eftersom inga två program är identiska ska eleverna kontakta var och en av skolorna av intresse för att undervisa information.

En kandidatexamen i kreativ konst erbjuder rika karriärfält för akademiker, varav några kanske inte är direkt inom konstindustrin. Typiska karriärspår inkluderar illustratörer, grafiska designers, fotografer, författare, museumsutbildare, museumskonsulatorer, konstkoordinatorer och marknadsförare. Utbildning är också ett populärt fält för innehavare av denna examen, och många studenter finner sin konstkunskaper i hög efterfrågan inom lokalt baserade konstinstitutioner och ideella organisationer.

Studenter har en mängd olika närvaroalternativ runt om i världen för en kandidatexamen i kreativ konst, och vissa program kan ge möjlighet till en helt onlineutbildningserfarenhet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.