Keystone logo

9 Kandidat Program i Designstudier Kostymdesign 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Designstudier
 • Kostymdesign
Studiefält
 • Designstudier (9)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Designstudier Kostymdesign

  En kandidatexamen i kostym är ett utmärkt val för studenter som vill göra karriär i produktionen av kostymer för scen och film. Denna eftergymnasial examen tillåter eleverna att lära sig grunderna i kläder och textilhistoria samtidigt studerar lappande områden som belysning, landskap och makeup.

  &nbsp

  Som en blivande kostym elev, kanske du har undrat, vad är en kandidatexamen i kostym? Normalt är detta en åtta-termin studier som lär eleverna att samarbeta med andra yrkesutövare på uppsättningen teaterproduktioner. Eleverna använder skolans teaterproduktioner som ett laboratorium för sina konstruktioner. När de examen kan den studerande få kompletta portföljer av de mönster som de skapade.

  &nbsp

  Huvudämne i kostym ger eleverna möjlighet att få praktisk erfarenhet inom alla komponenter i en teater produktion samtidigt som de får möjlighet att ta med sig egna konstruktioner till liv.Eleverna kan utveckla sina färdigheter i teckning, design, drapering och andra relaterade områden. De kan också ha nytta av professionell feedback hela deras studier.

  &nbsp

  Kostnader för att tjäna denna grad varierar beroende på faktorer såsom där studenten väljer att studera, längden på programmet och levande arrangemang. Blivande studenter bör göra sin forskning för att välja ett program som bäst passar deras behov.

  &nbsp

  Efter avslutad kostym designprogram, kan individer har de mest kritiska saker som behövs för att komma in på området: en färdig portfölj och erfarenhet av att designa för aktuella produktioner. Nästa steg kan vara att acceptera en praktikplats med en teater för att få erfarenhet utanför en skolmiljö. Akademiker kan också finna ingångsnivå jobb som garderob assistenter, eller de kanske arbeta som kostymdesigners på teater nivå. Som de fortsätter att få erfarenhet, kommer utexaminerade sannolikt gå vidare till större produktioner.

  &nbsp

  Det finns många möjligheter att studera kostymdesign i hela världen. Eftersom denna studiekurs är mycket praktisk, kommer eleverna sannolikt deltar de flesta av sina klasser på campus. De kan dock finna att de kan möta några av deras krav genom en kombination av klassrummet och online-undersökning. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.