Keystone logo

4 Kandidat Program i Kosmetologi Kosmetologi 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Kosmetologi
 • Kosmetologi
Studiefält
 • Kosmetologi (4)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Popular study format

  Popular education type

  Kandidat Program i Kosmetologi Kosmetologi

  En kandidatexamen är en instegsnivå till grundutbildning. I många fall, studenter väljer ett ämne att studera, såsom vetenskap eller engelska. En kandidatexamen kan även tas emot i en hands-on fält, vilket gör att en student att omedelbart börja arbeta.

  Vad är en kandidatexamen i kosmetika? Eleverna lär sig information om kosmetika såsom hud, naglar och hårvård och makeup. De blir experter på styling och upprätthålla hår och i att ge behandlingar såsom ansiktsbehandlingar, pedikyr och manikyr. Dessutom, eleverna lära sig att köra en salong och kör det väl genom att tillämpa affärsmässiga principer. Efter avslutad utbildning, eleverna kan bli licensierade kosmetologer.

  Kandidatexamen i kosmetika ger möjlighet att arbeta nära med människor samtidigt ge dem genom nya, uttrycks frisyrer. Utexaminerade hitta också många möjligheter att flytta upp, eftersom de kan en dag äger sina egna salonger.Eleverna lär sig också goda affärs och ledningskompetens genom sina kurser.

  Kostnader för kosmetika program varierar beroende på skola väljs. En särskild elev kan avsluta ett program i två år med kvällen och online klasser, och därmed spara pengar. Innan du väljer, ska eleverna genomföra grundlig forskning för att se ett program kommer att uppfylla alla sina utbildningsmål.

  Efter examen kan eleverna hitta arbete på många platser. De kan välja att arbeta i salonger som frisörer, stylister och colorists. De kan också arbeta i salonger ger ansiktsbehandlingar och manikyr. Alternativen är också tillgängliga för studenter utanför salonger. Eleverna kan arbeta med skönhets- och hudvårdsprodukter eller arbeta för begravnings styling den nyligen avlidne. Dessutom kan spik tekniker arbetar i en hudläkare eller fotvårdsspecialist kontor och erbjuder hygieniska pedikyr.

  Många online-alternativ finns tillgängliga för kosmetika program.För att starta en ny karriär, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.