Keystone logo

4 Kandidat Program i Studier i marknadsföring Marknadsföring Konsumentfrågor 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Studier i marknadsföring
  • Marknadsföring
  • Konsumentfrågor
Studiefält
  • Studier i marknadsföring (4)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Studier i marknadsföring Marknadsföring Konsumentfrågor

Slutförande av en grund college läroplanen i allmänhet leder till tilldelning av en kandidatexamen. Om du söker denna examen, vet du att det innebär typiskt krav såsom klasser, tester och i vissa fall, en praktik.

Vad är en kandidatexamen i konsumentfrågor? Denna grad betonar metoder och yrken som rör tjänsten för konsumenterna inom sektorer som regeringen och näringslivet. Några av de kurser som kan ingå i ett sådant program omfattar introduktion till konsumenträtt, marknadsföringsmetoder och samhällsansvar. Parallellt kan studenter deltar i praktik möjligheter att ytterligare utveckla de kunskaper betonas i programmet läroplan.

The Bachelor i konsumentfrågor gynnar studenter i utvecklings kvalifikationer som möjligheten att ansluta med konsumenterna, kunskap om relevanta lagar och erfarenhet inom området.Var och en av dessa gör studenter attraktiva kandidater och ger också ovärderlig kunskap för andra sammanhang också.

Kostnaden för en kandidatexamen i konsumentfrågor kommer att variera beroende på kriterier som vilket land som går i skolan i och vilken undervisning de tar ut. Om du behöver en detaljerad uppskattning av avgifter, kan du kontakta upptagande kontor för mer information.

Många studenter som tjänar en kandidatexamen i konsumentfrågor få arbete inom den offentliga sektorn eller i kommersiella företag. Positioner i regeringen eller offentliga miljöer kan understryka att bedriva forskning i syfte att skydda konsumenterna, medan positioner i ett företag kan vara mer benägna att medföra forskning inriktad på marknadsföring. Några av de positioner som graden kan kvalificera dig för inkludera PR specialist, samhällsengagemang regissör, ​​kundtjänstansvarig och konsumenttvister specialist.

Du kanske kan ta klasser på nätet för att tjäna en kandidatexamen i konsumentfrågor. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.