Keystone logo

3 Kandidat Program i Företagsekonomi Konsulttjänster 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Företagsekonomi
 • Konsulttjänster
Studiefält
 • Företagsekonomi (3)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Företagsekonomi Konsulttjänster

  En kandidatexamen är den första typen av eftergymnasial utbildning som många studenter får. Det kan vara antingen flitig eller yrkesutbildning och ofta öppnar dörren för många studenter att få sina första högt betalda jobb. En kandidatexamen är också det första steget mot något högre utbildning student kanske vill.

  Vad är en kandidatexamen i Consultancy? Denna grad ger studenterna rådgivning, ledning och affärs klasser. Begrepp som ekonomi och företagsledning är stressad så att eleverna kommer att kunna hjälpa företag som drivs mer effektivt efter examen. Studenter tar även kurser i bokföring och marknadsföring. Det finns möjlighet för internationell studie med detta program. Vissa skolor är belägna i utlandet eller erbjuda utbyte terminer så att eleverna kan läsa om global verksamhet. Under sina sista terminers studier, kan eleverna välja att specialisera sig inom områden som mänskliga resurser eller finansiering.

  Akademiker i ett konsultprogram har oftast bra ledaregenskaper, i synnerhet hantering tid. De har också god kommunikation och redovisning färdigheter. Vissa akademiker kan vilja möjligheterna till internationellt arbete.

  Den genomsnittliga konsult programmet tar ungefär tre år att färdigställa och varierar i kostnad baserat på platsen och skolan. Studenter kan finna online klasser, som är oftast billigare. Innan de bestämmer sig till ett program, ska eleverna utvärdera den att se till att den passar både sin karriär och personliga mål.

  Efter att ha fått en kandidatexamen i Consultancy, kan eleverna få arbete inom många sektorer av näringslivet. De kan arbeta som finansiell, konsulter företags eller mänskliga resurser eller som konsulter för en PR-firma. Dessutom kan de vara finansanalytiker eller rekryteringstjänstemän eller hitta arbete som marknadsföring eller reklam chefer. Vissa elever kan välja att öppna sina egna konsultbyråer och arbeta med företag inom specialiserade områden.

  Tjänar en kandidatexamen kan börja studenter på en framgångsrik väg. För att hitta skolan för dig, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.