Keystone logo

101 Kandidat Program i Konstruktion 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Konstruktion
Studiefält
  • Konstruktion (101)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Konstruktion

Byggområdet är en av de snabbast växande industrierna i dag. Arbetsgivare världen över aktivt söker medarbetare som har tjänat en Bachelors i Construction. Denna grad förbereder eleverna för att kliva in i en livslång karriär på ett engagerande och givande område.

Vad är en kandidatexamen i Construction? Denna grad förbereder eleverna för att utföra en mängd olika jobb som krävs i denna viktiga bransch. Dagens utbildningsprogram är utformade för att ge studenterna en bred och dynamisk förståelse av detta område. Eleverna får lära sig om ämnen så varierande som engineering, materialvetenskap, zonindelning och planering, arkitektur, utarbetande och teknisk ritning. Viktiga affärskompetens kommer också understrykas. Kommunikation, tekniska skribenter, och matematik är andra viktiga kurser som ingår i programmet.

Byggföretagen är i behov av människor med många olika kompetenser, och en viss grad kan hjälpa blivande proffs bygga dessa kunskaper.Övervakare och platschefer måste grundligt förstå varje jobb som äger rum på platsen och ett nära samarbete med projekthandledare och övriga ledamöter att se till att standarder och efterlevnad koder alla är uppfyllda. Företagen själva måste drivas av människor som förstår de affärsmässiga och tekniska aspekter av byggandet.

Denna examen är allmänt erbjuds och kan tjänas från många olika institutioner. Kostnaderna för att genomföra programmet kan variera avsevärt beroende på ett antal faktorer.

Akademiker med en kandidatexamen i Construction kan gå till jobbet för många olika organisationer. Företag av alla storlekar söker kompetenta och duktiga medarbetare för att hantera uppgifter på alla ledningsnivåer. Vissa akademiker övervaka arbetsplatser, medan andra hantera utbudssidan av olika projekt. Andra har ett nära samarbete med arkitekter, planerare och designers för att få olika koncept till liv.Detta program är ett bra sätt att få de kunskaper som krävs för att starta ett nytt företag eller att stödja verksamheten i ett familjeföretag.

Online klasser erbjuda studenterna flexibiliteten att tjäna en kandidatexamen i sin egen takt. För att komma igång med en kurs, söka efter program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.