Keystone logo

31 Kandidat Program i Konststudier Konst Konstförvaltning 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Konststudier
  • Konst
  • Konstförvaltning
Studiefält
  • Konststudier (31)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Konststudier Konst Konstförvaltning

Att få en kandidatexamen representerar dina prestationer som en undergrad elev. Det ger dig också nödvändig grund kunskap som banar väg för resten av din karriär, akademisk eller på annat sätt.

&nbsp

De som aldrig har hört talas om det förut är förmodligen fråga sig: vad är en kandidatexamen i Arts Management? Denna grad förbereder eleverna för att arbeta i en administrativ kapacitet med någon av konst, från prestanda till måleri. De lär sig de färdigheter som behövs för att underlätta skapandet av konst och ett nära samarbete med dess skapare. Dessa program bekanta eleverna med nödvändig affärssidan till konst, även inklusive de kulinariska konsterna. De tar kurser som lär om kundvård och arbetar med mänskliga resurser.

&nbsp

Det finns flera fördelar med att få en sådan grad.Du får kunskaper som är användbara i alla områden i livet, till exempel lära sig att hantera ett team av människor och bli mer framgångsrika på att kommunicera med andra. Samtidigt får du för att underlätta skapandet och spridningen av konst på ett konstruktivt sätt.

&nbsp

Kostnaden kan variera kraftigt från program till program, beroende på olika faktorer. Många kurser erbjuder möjligheter till ekonomiskt stöd, så vem som helst att fullfölja sina konster lednings drömmar.

&nbsp

Den typ av karriären kan man förvänta sig är oftast en administrativ roll med konstorganisationer som gallerier eller teatrar. Detta innebär troligen att hantera en personal och se till att produktionen sker som det är tänkt. Karriärer inom detta område är oerhört uppfylla eftersom de tillåter akademiker att skapa eller hantera en verksamhet som är inriktad på att dela sin passion för konst med andra.

&nbsp

Ansökan till valfritt program förenklas genom att fylla i ett formulär som sätter dig i kontakt med antagningsenheten. Att hitta den perfekta kandidatprogrammet för dig kan vara lätt med denna expansiva databas med tillgängliga skolor till hands. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.