Keystone logo

452 Kandidat Program i Konststudier Konst 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Konststudier
  • Konst
Studiefält
  • Konststudier (452)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Konststudier Konst

En kandidatexamen är en internationellt erkänd akademisk prestation som normalt intjänats inom tre eller fyra år. Det används ofta som ett sätt att få en karriär inom ett visst område, eller som en språngbräda mot en mer avancerad examen.

Precis vad är en kandidatexamen i Arts Studies? Detta program är avsett för studenter som vill engagera sig i en grundlig undersökning av konsthistoria, medieteori, kulturkritik, humaniora och ett brett sortiment av andra konstrelaterade samtida ämnen. Dessutom kommer eleverna i en kandidatexamen i Arts Studies program utsättas för den praxis konstskapande i dess olika former, och kommer att delta i många praktiska aktiviteter som rör konsten i det moderna samhället, museimetoder och relaterade områden. Andra ämnen som studien omfattar ofta curatoriella studier, kritiskt och kreativt skrivande samt en översikt över vanliga museipraxis.

Studenter som genomför en kandidatexamen i Arts Studies program är förberedda för arbete i en mängd olika konstrelaterade områden. Många är ofta anlitade snabbare och kan tjäna mer pengar än de utan konststudier grader. Vissa akademiker går också att bedriva fördjupade konst grader med fokus på ett visst område, till exempel konsthistoria eller konstterapi.

Det finns en betydande variation i kostnaden för att erhålla en kandidatexamen i Arts Studies. Faktorer som avgör undervisning inkluderar längd och prestige av programmet och skolan och geografisk region genom vilken den tas.

Många akademiker i konststudier program går ofta på att undervisa eller producera konst. Andra få arbete som musei, konsthandlare, curatoriska specialister, grafiska designers, fotografer, eller i olika digitala och multimedia positioner.

Att få en kandidatexamen i konst är det första steget mot en berikande, uppfyller, och ekonomiskt givande karriär inom de sköna konsterna.Intresserade studenter kan utforska sina möjligheter att använda vår omfattande global databas med relaterade program. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.