Keystone logo

46 Kandidat Program i Scenkonst Musik Komposition 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Scenkonst
  • Musik
  • Komposition
Studiefält
  • Scenkonst (46)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Scenkonst Musik Komposition

En kandidatexamen i komposition är ett program som lägger stor vikt vid grundandet av musik och om att ge det förflutna, nuvarande och framtida utsikter för sammansättning till sina elever. Efter avslutad examen, kommer akademiker har den kompetens som krävs för att fortsätta sin musikaliska karriär och kan driva jobb fält i många olika vägar.

Vad är en kandidatexamen i komposition? Program fokuserar på musikstudier för att öka elevernas kunskaper om och fokusera på kompositionstekniker och idéer. Kurser finns i teoretiska och praktiska ämnen, inklusive gehör, musikhistoria, orkestrering, harmoni och musikaliska former. En populär kurs, sammansättning teknik, ger en studie av utrustning, begrepp och tekniker i samband med elektroniska studios. Det finns också klasser som studerar piano och andra instrument, valfria ämnen och musikaliska estetik.

Det finns många fördelar med att fylla i detta utbildningsprogram.Studenterna kommer att få kunskaper och färdigheter som kan hjälpa dem både personligen och professionellt. De kommer att ges möjlighet att utveckla sin förmåga och tekniker för musikalisk utvärdering, samt förbättra deras förtroende, självuttryck och prestanda.

Kursavgifter och registreringskostnader varierar beroende på institutet valt och det land där en student vill studera. De som är intresserade bör kontakta ett specifikt institution för att lära mer.

När en bachelor 's examen tjänas i sammansättningen, kan utexaminerade hitta karriärmöjligheter inom flera områden och discipliner. Många akademiker framgångsrikt hitta arbete i musikundervisning. Det finns dock flera andra jobbalternativ, inklusive utför i band eller andra musikaliska organisationer, som arbetar i ljudinspelning och även möjligheter i radio och TV.Denna grad kan förse dig med kompetens att utbilda, hantera musikorganisationer, underhålla, komponera, eller utföra professionellt.

För studenter med ett pressat schema, online klasser finns tillgängliga. Många universitet och institutioner erbjuder kurser i en distansutbildning modul. Det finns också möjlighet att ta kurser på heltid eller deltid. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.