Keystone logo

38 Kandidat Program i Journalistik och masskommunikation Kommunikation Kommunikationshantering 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Journalistik och masskommunikation
  • Kommunikation
  • Kommunikationshantering
Studiefält
  • Journalistik och masskommunikation (38)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Journalistik och masskommunikation Kommunikation Kommunikationshantering

Tjänar en Bachelor in Communication Management är ett utmärkt tillfälle för människor som vill studera olika åsikter kring pelare engagemang, tillväxt, lyssnande och förbättring. Studenter som får en examen i kommunikation förvaltning kan bli välmående och respekte med sitt utbud av överförbara färdigheter. När eleverna har tagit examen, kan de hitta jobb inom områdena socialt arbete, handel och hälsa administration.

&nbsp

Vad är en kandidatexamen i Communication Management? Denna examen är vidareutbildning som kommer att utrusta eleverna med kunskap väsentligheter såsom kommunikationsförmåga, kompetens ansluta med en industri, och ledarroller. Studenterna kommer också lära sig de grundläggande byggstenarna i forskningsstöd och marknadskommunikation, såsom möjligheten att utveckla en marknadsföringsstrategi och övervaka Web planering och utvecklingsprojekt.Individer kan arbeta mot karriärer som förbättrar redaktioner och leda felsökning av tekniska problem.

&nbsp

Det finns många skäl att välja att bedriva en kandidatexamen i Communication Management. Programmet lär ett antal färdigheter, såsom teorier och metoder, medling och förhandling, och affärskommunikation. Kurser inkluderar akademiska literacies, ursprungsbefolkningarnas kultur och historia, internredovisning, och forskningsmetoder och tekniker. Dessutom en kandidatexamen inom detta område ger individer möjlighet att utveckla de intellektuella färdigheter som behövs för att lyckas i den globala samhällsförvaltning.

&nbsp

Kostnaden varierar beroende på skola, och programmet längden varierar mellan ett och tre år. Det är viktigt att du är tillräckligt undersöka programmet för att se till att den passar dina mål.

&nbsp

Akademiker är i hög efterfrågan på ett antal positioner såsom redigering, skrivande, ledning och betalda praktikplatser. De kan också hitta arbete att utveckla informationsarkitektur, innehåll strategi och wireframes. Studenterna kommer att utveckla de färdigheter som behövs för att ta itu med frågor som rör online community och sociala medier, nätverk och förvaltning av externa organ.

&nbsp

Många internationella alternativ är tillgängliga från en mängd olika universitet. Online kurser är ett idealiskt val för dem som bor i avlägsna områden runt om i världen med liten tillgång till en anläggning. Internetbaserade alternativ tillgodoser även till personer som behöver ett flexibelt schema. För att komma igång med en kurs, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.