Keystone logo

55 Kandidat Program i Designstudier Kommunikationsdesign 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Designstudier
 • Kommunikationsdesign
Studiefält
 • Designstudier (55)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Designstudier Kommunikationsdesign

  Studenter beslutar att föra en Bachelor in Communication Design väljer ofta en mycket givande karriär där de kan använda sin kreativitet i olika delar av näringslivet. Detta program ger dem en omfattande titt på den grafiska designbranschen. Studenter med en avancerad examen i denna disciplin har ett försprång i denna mycket konkurrensutsatta bransch.

  Vad är en kandidatexamen i Communication Design? Denna grad innebär ett specialiserat utbildningsprogram som gör det möjligt för eleverna att utveckla sina kunskaper och kreativiteten med datorbaserade grafiska designprogram. Studerande i detta program kommer att lära sig att skapa visuella och affärsdesignstrategier, grafiska designkoncept och multimediaprojekt för att hantera kommunikation och reklam behoven hos olika företag och organisationer.

  En av många anledningar till varför elever väljer att föra en kommunikationsdesign grad är att det ger dem möjlighet att använda sin kreativitet i en livslång och givande kapacitet. Med kurser i grafisk design, webb, multimedia, flerdimensionell design, kommunikation och informationsvisualisering, eleverna kan använda sin förmåga att utveckla föreningar med hjälp text, ljud, bilder, grafik och andra medier i en mängd olika praktiska tillämpningar.

  Det genomsnittliga priset för programmet varierar och den genomsnittliga tiden för färdigställande är tre till fyra år. Det rekommenderas starkt för blivande studenter att noggrant undersöka sina alternativ innan inskrivning i alla kurser.

  Efter utbildningen kommer deltagarna i programmet att kunna söka upp möjligheter till sysselsättning som copywriters, illustratörer, visualiseringar, grafiska formgivare, och mer.Utexaminerade kommer att använda sina kunskaper för att kommunicera de behov som deras arbetsgivare i reklam och kommunikation via webb, multimedia design och grafisk design. Akademiker har också stor flexibilitet att söka arbete inom den privata, offentliga och statliga sektorer.

  Med efterfrågan på credentialed och kreatörer uppväger tillgängligheten i kommunikationsdesignområdet, finns det många utbildningar som erbjuds i hela världen. Välj mellan nätet och på campus kurser för att öka dina kunskaper, färdigheter och karriärmöjligheter inom kommunikationsområdet. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.