Keystone logo

26 Kandidat Program i Humaniorastudier Klassiska studier 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Humaniorastudier
 • Klassiska studier
Studiefält
 • Humaniorastudier (26)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Humaniorastudier Klassiska studier

  För studenter som är intresserade av historia och litteratur, och börjar sin akademiska karriär, kan en kandidatexamen i klassiska studier vara ett bra område för studien. En kandidatexamen tar cirka fyra år att slutföra, och det förbereder eleverna för vissa karriärer, eller lägger bakgrunden för en mer avancerad examen.

  Du kanske undrar, vad är en kandidatexamen i klassiska studier? Detta program fokuserar på språk, litteratur och kultur i den antika världen. Eleverna lär sig alla genrer av litteratur, inklusive komedi, tragedi, episk, och satir. De studerar också religion, mytologi, teologi, filosofi och hur den antika världen har påverkat vår moderna kultur. Vissa program kan omfatta studiet av forntida språk, även om inte alla kräver det.

  Studenter i klassiska studier program introduceras till många olika kulturer, som hjälper dem att interagera med alla typer av människor.En examen öppnar många möjligheter för resor och prospektering, och leder till många karriärmöjligheter.

  Klassiska studier program erbjuds i länder runt om i världen. Kostnaderna för att tjäna din examen kan variera kraftigt beroende på platsen i skolan och programmets varaktighet. Det rekommenderas att du kontaktar din skola val för att lära mer om de ekonomiska kostnaderna i samband med en examen.

  En kandidatexamen i klassiska studier förbereder de studerande för karriärer inom en rad olika områden. Möjligheter inkluderar näringsliv och handel, förlagsverksamhet och media, samt biblioteks- och informationstjänster. Karriärer kan omfatta musei, resesamordnare, och utövande konstnärer. Akademiker kan också välja att fortsätta sin utbildning och tjäna en avancerad examen, vilket leder till undervisningsmöjligheter.

  Det finns många online-resurser som kan hjälpa dig att hitta rätt program för dina behov.Jämför olika program, inklusive undervisning kostnader, kursutbud, och kursort. Du kan lätt hitta svar på alla dina frågor genom att utnyttja vår databas. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontoret av skolorna i ditt val genom att fylla i täten formen.