Keystone logo

22 Kandidat Program i Språk Kinesiska 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Språk
 • Kinesiska
Studiefält
 • Språk (22)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Språk Kinesiska

  En ungkarl 's är en grad som vanligen innebär fyra års studier, under vilka eleverna tar ca 40 klasser i olika ämnen. Läroplanen involverade beror till stor del på det individuella programmet, liksom på studentens 's valda programinriktning.

  Vad är en kandidatexamen i kinesiska? Denna väg studie syftar till att ge de studerande flyt och kulturell läskunnighet. För icke-infödda talare, kan läroplanen innehålla en introduktion till kinesisk litteratur, kultur, dialogspråk och metoder för översättning. Olika program har olika fokus. Till exempel, vissa skolor tillgodose studenter hoppas kunna integrera sin språkliga förmåga i framtida karriär i näringslivet. Sådana program betonar ofta konversera flyt över litteraturstudier.

  Oavsett en studerande 's ultimata karriär eller livsmål, har denna grad flera fördelar.För en, tvåspråkighet i allmänhet visar för potentiella arbetsgivare att studenten är ljusa och kulturellt känsliga. Med tanke på att kinesiska dialekter är bland de mest talade i världen befolkning, en intim förståelse för språk och kultur öppnar många dörrar i form av resor och relationer.

  Inskrivning och registreringsavgifter för varje program kommer att variera. Denna skillnad i kostnad kan delvis bero på det land där skolan är belägen. Det bästa sättet att räkna ut ett program 's kostnaden är att kontakta skolan direkt.

  En kandidatexamen i kinesiska är ett bra första steg mot många givande karriärer. Akademiker i dessa program kan ge värdefulla bidrag till otaliga områden, från den privata sektorn till antropologi. Med tanke på den ökande betydelsen av Kina på världsscenen, många industrier och företag söker kunniga akademiker med ett fast grepp om det kinesiska språket.Sålunda är den potentiella spektrum av yrken för en student med denna bakgrund stora, och endast fortsätter att växa.

  För en utbildning i världsklass på kinesiska, du don 't måste lämna ditt hemland. Fördelen med att arbeta mot din bachelor 's examen på nätet är att du kan komma åt valfritt antal skolor över hela världen. Bachelor studier kan hjälpa dig att sortera igenom de många program som finns i hela världen för att hitta rätt skola för att matcha dina mål. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.