Keystone logo

12 Kandidat Program i Konststudier Kreativ konst Keramik 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Konststudier
  • Kreativ konst
  • Keramik
Studiefält
  • Konststudier (12)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Konststudier Kreativ konst Keramik

En ungkarl 's examen är en väg av studie som i allmänhet tar fyra år att färdigställa och kräver ett antal kurser. Eleverna kan välja att specialisera sig på en av ett stort antal områden som erbjuds av sin skola.

&nbsp

Vad är en kandidatexamen i keramik? Keramik är den konstnärligt skapande av skulptur, oftast med lera. Detta är en examen som är avsedd att främja både teknisk skicklighet i att arbeta med mediet av val och även kreativitet och konstnärlig stil. Klassrumsarbete tenderar att vara väldigt praktisk, med många studio timmar inblandade. Vissa sven 's utbildningsprogram ger eleverna att specialisera sig på keramik som en underavdelning av konstavdelningen. I sådana fall kan eleverna vara skyldig att vidta ett antal allmänna konst eller konsthistoria kurser för att avlägga examen.

&nbsp

Kanske den största fördelen med denna väg studie är möjligheten till personligt uttryck som den erbjuder studenterna.Utexaminerade av programmet kommer att ha utvecklat sin egen personliga känsla för keramik. Dessutom de kreativa insikter de får genom att studera konstformen är tillämpliga i andra områden av bildkonst och utanför.

&nbsp

Varje program omfattar olika avgifter och kostnader. Om du är intresserad av att lära sig mer om undervisning av ett visst program, kontakta skolan direkt.

&nbsp

Studenter som registrerar sig kandidatexamen i Keramik program generellt göra det med idén i åtanke att arbeta med keramik professionellt. Det finns säkert alltid en efterfrågan på nya, ljusa artister med något originellt att erbjuda konstvärlden. Å andra sidan, studenter ofta finna att läroplanen förbereder dem för ett brett spektrum av yrken utanför området bildkonst samt.Eleverna kan tillämpa sina finslipat kreativitet till karriärer som författare och musiker, och kan även skriva in sig i forskarskolan efter avslutad deras kandidat 's examen för ännu fler karriärmöjligheter.

&nbsp

Om du tror att keramik är en karriärväg som du vill driva, behöver du bara hitta det program som bäst i linje med dina mål och tidsplaner. Vår sökbar databas av program runt om i världen kan hjälpa dig att ta det första steget. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.