Keystone logo

0 Kandidat Program i Yrkesstudier Juristutbildning 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Yrkesstudier
Studiefält
  • Yrkesstudier (0)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Inga program uppfyller dina sökkriterier. Förfina dina filter.

Clear filters

Popular education type

Kandidat Program i Yrkesstudier Juristutbildning

Varje student som bedriver en kandidatexamen ska vara väl förberedd att tjäna en sekundär examen eller gå in i arbetskraften. Det ger ofta ett stort studieområde, till exempel matematik, kombinerat med allmänna studier inom den liberala konsten. En kandidatexamen är vanligtvis det första steget i att förfölja en karriärväg.

Vad är en kandidatexamen i professionell rätt? Denna grad förbereder vanligtvis eleverna att vidareutveckla sin utbildning genom att förbereda dem för att tjäna ytterligare grader, till exempel en juris doktor. Det finns olika studieområden där studenten kan välja. Till exempel kan en skola erbjuda privaträtt, offentlig rätt och internationell rätt som koncentrationsområden. Klasser täcker ofta ämnen som historia, etik, politik och ekonomisk rätt.

Studenter med en kandidatexamen utvecklar ofta kritiska tänkande färdigheter som kan tillämpas på alla aspekter av livet. Förmåga att känna igen juridiska konsekvenser av ett problem och förståelse av lagen är också möjliga fördelar med att tjäna denna grad.

Det finns många kostnader förknippade med att bedriva en ungkarl i lag, så de totala kostnaderna kommer att variera. Studenterna bör studera olika programbeskrivningar för att bestämma vilken grad som är bäst för dem.

En kandidatexamen i professionell rätt kan ge tillgång till många typer av karriär. Vissa studenter blir juridiska konsulter för banker, försäkringsbolag och andra företag. Denna examen kan också fungera som en introduktion till den politiska arenan som studenter kan springa för lokala myndigheter. Advokater för brottmålsdomstolar, utvecklare av den allmänna säkerhetspolitiken och domstolar eller poliser är andra möjliga karriärmöjligheter för studenter med kandidatexamen i juridik.

Kurser för att slutföra en kandidatexamen i professionell rätt erbjuds lokalt, över hela världen, och online för de studenter som föredrar det alternativet. Det finns också deltid och heltidsprogram. För att hitta rätt skola för dig, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.