Keystone logo

184 Kandidat Program i Biovetenskap Jordbruksvetenskap 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Biovetenskap
  • Jordbruksvetenskap
Studiefält
  • Biovetenskap (184)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Biovetenskap Jordbruksvetenskap

En kandidatexamen Programmet ger studenterna en expansiv utbildning inom humaniora och samhällsvetenskap. Eleverna uppmuntras att studera en mängd olika områden under loppet att tjäna vad som är traditionellt en fyraårig examen.

Vad är en kandidatexamen i jordbruksvetenskap? Kandidatexamen i jordbruksvetenskap är en modern utbildningsprogram som uppmuntrar eleverna att lära sig vetenskapliga kunskaper för att hjälpa dem att förstå bredare jordbrukssystem. Grundutbildningen ger mer detaljerad och avancerad information än kan erhållas i on-the-job training. Studenterna kommer att lära teknisk kompetens samt hur man använder ledande, ekonomiska, sociala och miljömässiga principer för att svara på en mängd olika utmaningar inom jordbruket. På kandidatnivå, kommer kurser inkluderar biokemi, botanik, växtfysiologi, markförbättring, informatik och agrotechnics.

De avancerade kunskaper som lärs ut i tjäna en kandidatexamen i jordbruksvetenskap kommer att hjälpa eleverna framåt i ett brett spektrum av växt- och gårdsbaserade karriärer. Utbildningen kommer att bidra till att förbättra möjligheterna till sysselsättning, samt lära etablerade agriculturists nya förvaltarskap färdigheter.

Den tid som krävs för att slutföra en kandidatprogrammet varierar beroende på utbildnings Institute examen. Detta påverkar kostnaden, liksom platsen för universitetet. Kontakta varje skola med program som du är intresserad av mer information om kostnaden.

Studenter runt om i världen kan använda praktiska kunskaper i bearbetning, produktion och marknadsföring för att främja sin karriär.Ett brett utbud av jobb finns tillgängliga för dem som får en kandidatexamen i jordbruksvetenskap, inklusive trädgårds rådgivare, gård chef, trädgårdsskötsel försäljning eller affärschef, frukt och grönsaker odlare, park manager och företagande, bland annat utveckla produkter och upprättande av icke-traditionella marknader för hortikultur.

Tjänar en kandidatexamen i jordbruksvetenskap skulle kunna lansera dig till ett brett utbud av efterfrågade karriärer. För att komma igång, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.