Keystone logo

31 Kandidat Program i Biovetenskap Jordbruksvetenskap Jordbruksteknik 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Biovetenskap
  • Jordbruksvetenskap
  • Jordbruksteknik
Studiefält
  • Biovetenskap (31)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Biovetenskap Jordbruksvetenskap Jordbruksteknik

En kandidatexamen ges en examen till studenter som bestämde sig för att bedriva grundutbildning i ett visst studieområde. De flesta deltagare kan slutföra ett kandidatprogram på tre till fyra år, men vissa individer tar så lång tid som sex till sju år för att slutföra läroplanen.

Vad är en kandidatexamen i lantbruksingenjör? Kurser i detta program fokuserar på att utveckla deltagarnas färdigheter inom jordbruksutveckling och teknik. Målet med detta program är att hjälpa individer att utveckla de färdigheter de behöver för att utföra en examen som ingenjör eller tekniker inom en bransch som har ett starkt behov av sådana färdigheter. Instruktörer kan fokusera på livsmedelsindustrins specifika och pressande behov, såsom produktion av råvaror, ekonomi, organisation, matsteknik och livsmedelsindustrins regler.

Personer som deltar i detta program tenderar att utveckla flera överförbara färdigheter. Till exempel har många akademiker en bra problemanalys och felsökningsfunktioner, som kan tjäna dem som ingenjör eller i någon annan position. Många elever har också en stark förståelse för livsmedelsindustrin och de behov som omger det.

Hur mycket en elev kan förvänta sig att betala för en kandidatexamen i lantbruksingenjör beror på ett antal faktorer. Den skola en student väljer att studera på, programmets varaktighet och levnadsutgifterna kan alla påverka den totala kostnaden för utbildningen.

Kandidater från detta program kan tycka att de har många lukrativa karriärmöjligheter tillgängliga för dem. En elev kan fortsätta att bli en jord- och vattenvårdare, energisystem och maskindesigner, mat- och bioprocessingenjör eller struktur- och miljöingenjör. Han eller hon kan hitta framgång inom jordbruksindustrin, ett tillverkningsföretag, den federala regeringen eller vid ett lärandeinstitut som professor eller lärare.

Individer har flera alternativ när det gäller var de går till skolan. För att lära dig mer om dina alternativ, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.