Keystone logo

5 Kandidat Program i Språk Italienska 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Språk
 • Italienska
Studiefält
 • Språk (5)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Språk Italienska

  En kandidatexamen i italienska ger eleven en högt utvecklad behärskning av det italienska språket, samt betydande kunskaper om historia och kultur i Italien. Innehar en examen inom detta område kan hjälpa till att förbereda dig för en mängd relaterade yrken, eller redo för avancemang till ett masterprogram.

  Du kanske undrar, vad är en kandidatexamen på italienska? Detta program är ungefär fyra år lång och omfattar vanligtvis två års allmän utbildning kurser omfattar en rad olika ämnen. Övre-nivå kurser relaterad till större själv inkluderar ämnen i italienska ordförråd, grammatik, sammansättning, och konversation. Italiensk litteratur och film, samt kurser relaterade till kultur och civilisation i landet i Italien, är också normalt en del av läroplanen. Många universitet erbjuder också en studie utomlands erfarenhet i Italien.

  Studenter bedriva en kandidatexamen i italienska för en mängd olika skäl.Det kan vara mycket användbart för den som planerar karriärer i internationella relationer, konsthistoria, eller lingvistik. Dessutom är italienska fjärde mest talade främmande språk inom amerikanska hem, per en 2000 US Census Bureau studie. Det är en av de rikaste demokratierna i världen, vilket gör det viktigt för internationella affärer.

  Det finns flera faktorer som påverkar kostnaden för att erhålla en kandidatexamen i italienska, inklusive programtid. Var noga med att forska i skolan ordentligt för att garantera att den uppfyller alla dina behov innan inskrivning i något program.

  Akademiker i en kandidatexamen i italienska programmet kan utforska många olika karriärvägar. Vissa väljer att bli översättare eller tolkar, medan andra utforskar positioner som lednings analytiker eller resebyråer. Ytterligare andra väljer att bedriva akademiska studier inom området, ytterligare behärska sina kunskaper i det italienska språket, historia och kultur.

  Det finns internationella alternativ och online klasser som erbjuds för kandidatexamen på italienska. För att komma igång med en kurs, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.