Keystone logo

212 Kandidat Program i Teknologistudier Informationsteknologi IT-säkerhet 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Teknologistudier
  • Informationsteknologi
  • IT-säkerhet
Studiefält
  • Teknologistudier (212)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Teknologistudier Informationsteknologi IT-säkerhet

En kandidatexamen i Cyber ​​Security program lär eleverna att identifiera datorsystem sårbarheter, erkänner digitalt utnyttjande och förebygga eller reparera skador. Akademiker är beredda att avvärja cyberattacker och genomföra säkerhetsåtgärder i ett brett spektrum av inställningar som involverar datasystem och känsliga data.

Vad är en kandidatexamen i Cyber ​​Security? Denna grundexamen förbereder eleverna för att förebygga, upptäcka och reparera datasäkerhet bedrifter. Hackare utför cyberattacker för att få tillgång till eller manipulera känslig information som lagras i en organisations databaser. Programdeltagarna bygga en stark kunskapsbas nätsäkerhet, kryptografi, applikationer säkerhet, e-handel och webbsäkerhet, databashantering och säker hårdvaru systemdesign. Dessa verktyg tillåter eleverna att skapa skyddade datorsystem för företag, sjukhus, regeringskontor och militärbaser.Akademiker har kompetens att hitta sårbarheter i systemet medan bygglösningar för att förhindra angrepp och den rättsmedicinska kunskaper för att visa var attacker har skett och identifiera deras ursprung.

Studenter gynnas exponering för ytterligare specialiserade säkerhetsämnen i datasystem och hårdvara förutom kärn datavetenskap och systemadministration kurser. Deltagarna tycker att detta avancerade färdigheter som att vara till nytta för att hitta karriärmöjligheter inom säkra nätverk, e-handel, känsliga statliga eller militära program och många andra prestigefyllda teknikpositioner.

Denna kandidatexamen programmet varar vanligtvis tre eller fyra år. Men den tid och studie varierar beroende på individuella programpolicy. Individer som är intresserade av IT-säkerhet examen kan forska varje institution för att lära mer om programtid och studiekostnader.

Program akademiker har ett brett utbud av karriärmöjligheter.Positioner som använder specialiserad kunskap från cyber säkerhetsprogram omfattar nätverkstekniker säkerhets, systemanalytiker, systemsäkerhetskonsulter, databassäkerhetsadministratörer och mjukvaruarkitekter. Specialiserad cryptographer och digitala rättigheter professionella positioner är också tillgängliga för studenter. Dessa positioner kan hittas i den offentliga och privata sektorn, som finns i företagens inställningar och nationella, statliga och lokala myndigheter.

Individer som är intresserade av it-säkerhet kan hitta rätt institution att utöva sin examen genom att söka vår omfattande databas med skolorna. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.