Keystone logo

8 Kandidat Program i Humaniorastudier Teologi Islamstudier 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Humaniorastudier
  • Teologi
  • Islamstudier
Studiefält
  • Humaniorastudier (8)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Humaniorastudier Teologi Islamstudier

Med en kandidatexamen från en ackrediterad institution, kan du följa en mängd olika karriär och akademiska vägar, bland annat ta emot din magisterexamen. Dessa är oftast nödvändigt för ett brett spektrum av karriärmöjligheter. Kandidatexamen ta mellan tre och fem år att slutföra.

Precis vad är en kandidatexamen i exakt islamiska studier? Det är en expansiv område som överlappar med många discipliner som sträcker sig från teologi till socialpolitik. Graden kommer att ge erfarenhet och kompetens för den som vill veta mer om muslimsk kultur och historia, för både insiders och outsiders perspektiv. Studenterna kommer vanligtvis lära sig att utföra sociologisk forskning från ett kulturellt känsligt synvinkel. Arabiska kurser är ofta gemensamma krav på graden, liksom, vilket kommer att hjälpa eleverna samarbeta med och analysera islamiska texter med perspicuity.

Personer med en kandidatexamen i islamiska studier brukar få nödvändiga kritiska tänkande, skrivande och språkkunskaper som kommer att hjälpa dem utmärka sig i deras fortsatta utbildning eller karriär sysselsättningar. De kommer också att lära tvärkulturell medvetenhet, som är en nyckelkomponent för politiska och diplomatiska ansträngningar.

Beroende på institutionen och om det finns online-möjligheter, undervisning priserna skiljer sig mycket mellan skolorna. Du kommer att vilja att fullt ut undersöka vad en skola har att erbjuda genom att tala med en antagning officer som kan guida dig i rätt riktning.

Att få en examen i islamiska studier kan leda till olika yrken. Man kan följa kontors sysselsättningar och leda sina samhällen i religiösa sedvänjor. Andra jobb inkluderar internationell politik, där tvärkulturella, diplomatiska förbindelser spelar en allt viktigare roll i utformningen av global politik.Många icke-arabisktalande använder grad att lära sig språket för att bli översättare eller kulturforskare.

Islamiska studier är en bred och mång disciplin med program över hela världen. Om du är intresserad av att tjäna din examen, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.