Keystone logo

6 Kandidat Program i Studier i ekonomi Finans Islamisk finans 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Studier i ekonomi
  • Finans
  • Islamisk finans
Studiefält
  • Studier i ekonomi (6)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Studier i ekonomi Finans Islamisk finans

En kandidatexamen är ett diplom erbjuds av många universitet och högskolor. Studenterna förväntas visa kunskaper i en förutbestämd uppsättning av kurser. Studier förs vanligen i cirka fyra år.

Vad är en kandidatexamen i islamisk finansiering? Denna grad är ett specialiserat område av finansiella studier som ger eleverna en förståelse för bank- och finansiella frågor som är viktiga för muslimer. Studenterna kommer att lära företagsledning tekniker samt bank och finansiering som de tillämpas på Islam. Kurser kan omfatta matematik, ekonomi, statistik och andra relaterade finansiella studier samt religionsvetenskap, så att eleverna kan få en förståelse av kultur och religiösa sedvänjor och hur de påverkar finansiering.

Tjänar en Bachelor i islamisk finansiering har många fördelar. Som den globala ekonomin expanderar, är mycket önskvärt i många internationella företag denna grad.Människor som tjänar en kandidatexamen i islamisk finansiering kommer att njuta av ett växande område, möjligheter till avancemang och möjligheten att den globala resor.

Kostnaden för en kandidatexamen i islamisk finansiering kan bestämmas genom att kontakta högskolor och universitet direkt. Priserna kommer att variera beroende på placeringen av institutionen och hur lång tid en student tar att slutföra sina studier.

En mängd olika yrken är tillgängliga för personer som fullföljer en kandidatexamen i islamisk finansiering. Internationella företag som är specialiserade på islamiska marknader kan försöka anställa människor som har kunskap lärt när man studerar islamisk finansiering. Värdepappersföretag, banker, nationella regeringar och försäkringsbolag är några av de många ställen där ett jobb i islamisk finansiering kunde hittas. Produktutvecklingschefer, bank specialister och finansiella rådgivare är några av de jobb som finns inom dessa områden. Eleverna kan behöva en högre grad att få möjligheter till avancemang.

Om du är intresserad av en kandidatexamen i islamisk finansiering, ansöka online idag. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.