Keystone logo

21 Kandidat Program i Studier i ekonomi Investering 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Studier i ekonomi
  • Investering
Studiefält
  • Studier i ekonomi (21)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Studier i ekonomi Investering

En kandidatexamen delas studenter som har avslutat minst 120 timmar termin kredit arbete inom sin grundutbildning. Denna grad ger ofta inträde i önskvärda professionella positioner. Det krävs ofta genom forskarutbildning innan eleverna kan få tillträde. Denna grad kan betraktas som en språngbräda till framtida möjligheter.

&nbsp

Vad är en kandidatexamen i Investment? Denna unika grundutbildningen erbjuder en direkt fokus på de färdigheter som krävs för att framgångsrikt delta i investeringsbranschen. Förutom för de allmänna utbildningar kan individer innefatta kommunikation, datoranvändning och applikationer, matematik för företag, sociologi, programmering, kritiskt tänkande och forskning, kulturstudier, politik, affärsjuridik, internationell ekonomi, och mikro- och makroekonomi.

&nbsp

Akademiker i detta program är väl bevandrad i kapitalmarknaderna, hedgefonder, portföljförvaltning och pengar förvaltning. Med de kunskaper de har utvecklats under loppet av studien, dessa studenter är beredda att avancera i en konkurrensutsatt bransch. Studenterna ges ofta en helhetssyn mot ekonomi i sina allmänna studier med betoning på investeringar när de går igenom programmet.

&nbsp

Kostnaderna för inskrivning i denna grundutbildningen kan vara väldigt olika från en skola till en annan. Detta gäller särskilt när skolor över landsgränserna jämförs. Kontakta skolor individuellt för att få specifika siffror.

&nbsp

Utexaminerade bör hitta massor av möjligheter till anställning hos privata företag, marknadsföring och konsulttjänster byråer, myndigheter och internationella organisationer. De kan arbeta för att privata företag eller med allmän grupp.Vissa akademiker hittar jobb med banker eller utbildningsinstitutioner. Jobb titlar kan omfatta investeringar analytiker, finansiell rådgivare, investeringsrådgivare, pengar chef, bankir och remisier.

&nbsp

De individer som vill delta i en värld av investeringar kan ta en titt på deras utbildningsutsikter med hjälp av programlistan. En kort bly formulär tillhandahålls för din bekvämlighet. Om ni vill gå med i denna konkurrens och spännande karriär, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.