Keystone logo

71 Kandidat Program i Humaniorastudier Internationella studier 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Humaniorastudier
 • Internationella studier
Studiefält
 • Humaniorastudier (71)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Humaniorastudier Internationella studier

  Även om ditt valda karriärfält kanske inte tidigare har krävt en kandidatexamen kräver fler och fler arbetsgivare att sökandena har en som ska betraktas som en position. En kandidatexamen är mer än ett krav; Det är hur du får de färdigheter och kunskaper som krävs för att lyckas i din karriär.

  Har dina intressen alltid spänts över världen och inkluderat andra kulturer? En kandidatexamen i internationella studier är det perfekta sättet att översätta ditt globala intresse till karriärsucces. Vad är en kandidatexamen i internationella studier? Det är en studie som du kan möta och lära dig om ett brett spektrum av discipliner, inklusive politiska, kulturella, sociala och ekonomiska, som potentiellt kan leda dig med den kunskap och förmåga du behöver för att skapa förändring och blomstra i dagens interdependenta globala samhälle.

  Under hela studierna kan du få en uppsättning färdigheter som kan tjäna inte bara din karriär utan ditt liv. Detta kan innefatta avancerade kommunikationsfärdigheter, global analytisk förmåga informerad av flera perspektiv och en tydlig förståelse för den inbördes sambandet mellan global politik och kultur.

  Kostnaden för att slutföra din kandidatexamen i internationella studier varierar beroende på olika faktorer. Dessa inkluderar hur mycket tid det tar för att slutföra din examen, skolavgifter och avgifter för skolan du deltar i, och även det land du studerar.

  Med en kandidatexamen i internationella studier kan du få möjlighet att följa en rad olika unika och personligt givande karriärvägar över hela världen. Du kan kvalificera dig för att arbeta inom ett antal olika områden, bland annat akademi, regering, icke-statliga och den privata sektorn. Karriärmöjligheter inkluderar vanligtvis humanitärt biståndsleverantörer, invandrings- och tulltjänstemän, diplomater, transportchefer, internationella kommunikationsdirektörer, journalister och mer.

  En kandidatexamen i internationella studier erbjuds över hela världen i en mängd olika flexibla inställningar, inklusive traditionella klasser, online-lektioner eller en hybridblandning av de två scheman, och tar vanligtvis fyra år att slutföra. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.