Keystone logo

16 Kandidat Program i Samhällsvetenskap Internationella relationer Internationella affärer 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Samhällsvetenskap
  • Internationella relationer
  • Internationella affärer
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (16)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Samhällsvetenskap Internationella relationer Internationella affärer

Länder interagerar med varandra politiskt, ekonomiskt och socialt. Deras relationer är oerhört komplex, genomsyrad av en tät historia av konflikter och förhandlingar. En kandidatexamen i internationella frågor kommer att hjälpa dig att förstå dessa relationer och ge dig en mängd överförbara färdigheter.

Vad är en kandidatexamen i internationella frågor? Förutom att studera hur länder samverkar, kan du också ta kurser i historia, geografi, ekonomi, språk och statsvetenskap. Eftersom internationella relationer är ett så brett ämne, är studenter vanligtvis krävs för att välja en koncentration såsom jämförande kulturer eller politiska ekonomier. Studenterna förväntas ofta att studera utomlands eller få praktikplatser i statliga centra.

Det finns få yrken som faktiskt kräver en examen i internationella relationer, men det betyder inte arbetsgivarna kommer värdera din utbildningsbakgrund.Tvärtom, de färdigheter du förvärvar från programmet förbereda för ett brett spektrum av yrken. Att hitta ett lukrativt jobb position är mycket mindre svårt när du skaffa en examen.

De flesta program tar fyra år att färdigställa, men du har möjlighet att ta examen tidigt. Kostnaden för din utbildning kan vara hög eller låg, beroende på var du väljer att registrera. Innan ansökan till ett program, bör du forskning undervisning och avgifter för att verifiera att du har råd att delta.

Om du vill sätta dina kunskaper om utrikespolitiken att använda, kan du göra karriär som en utländsk servicespecialist, förkämpe för mänskliga rättigheter, eller diplomat. Som du köpte många överförbara färdigheter, det finns ett antal andra yrkesmöjligheter finns också. Många studenter arbetar inom finans, marknadsföring och utbildning. Det finns många arbetsgivare som kan finna din forskning och analytiska färdigheter för att vara värdefull.

Internationella ärenden program erbjuds av internationella universitet alla i hela världen. Det finns även online alternativ. Om du är redo att utbilda dig på politiska och sociala komplexitet, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.