Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 14 Kandidatexamen i Internationell redovisning 2023

14 Kandidat Program i Internationell redovisning 2023

Översikt

Människor som har examen från gymnasieskolan med diplom och vill fortsätta sin utbildning i en universitetsinställning kanske vill bedriva en kandidatexamen. Dessa grader tillåter studenter att få en bättre inblick i programmet efter eget val och kan leda till en högre examen masterns eller doktorsexamen.

Vad är en kandidatexamen i internationell redovisning? Internationell redovisning ger studenterna möjlighet att läsa och hantera finansiella data och rapportera den informationen till att expandera marknaderna. Detta program omfattar tillgång och resurshantering och hur bokföring påverkar olika ekonomier runt om i världen. Eleverna lär sig ekonomiska relationer, valutamarknader, riskhantering, finansmarknader, investeringar och internationella regler. De kommer också att förstå hur alla dessa faktorer bidrar till den ekonomiska välfärden hos människor och samhällen.

Företag från hela världen letar efter redovisningspersonal med stark kommunikation och affärsförmåga. Revisorer kan formulera finansiella mål för företag och privatpersoner och göra planer för att maximera chanserna att nå dessa mål.

Kostnaden för undervisning varierar väsentligt mellan universiteten över hela världen. I slutändan är kostnaden för programmet beroende av vilket land skolan ligger i, liksom olika aspekter av programmet, vilket gör det viktigt att intresserade personer når ut till antagningskontor för aktuell avgift och undervisningsinformation.

Fältet för internationell redovisning är monumental, och det finns ett brett utbud av arbetsmöjligheter för studenter med en kandidatexamen i internationell redovisning. Dessa positioner omfattar företagskontrollanter, finansanalytiker, aktiemarknadsanalytiker, revisorer och företagsadministratörer.Eftersom revisorer är en nödvändig del av de flesta stora och små företag kan akademiker hitta positioner med prestigefyllda företag med framstegsmöjligheter.

Online redovisningsprogram finns i vissa internationella universitet. Eleverna bör undersöka program innan de bestämmer vilken skola som är rätt för dem. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Studier i ekonomi
  • Bokföring
  • Internationell redovisning
Studiefält
  • Studier i ekonomi (14)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat