Keystone logo

20 Kandidat Program i Samhällsvetenskap Statsvetenskap Internationell politik 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Samhällsvetenskap
  • Statsvetenskap
  • Internationell politik
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (20)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Samhällsvetenskap Statsvetenskap Internationell politik

Den kandidatexamen delas studenter som framgångsrikt har fullföljt en fyraårig, eller 120 termin kredit, studier. Denna examen är i allmänhet den första som eleverna utöva i sin strävan efter en avancerad utbildning. Dessa grader är tillgängliga i ett brett spektrum av ämnen.

Vad är en kandidatexamen i internationell politik? Denna studiekurs tar en titt på relationerna mellan länderna, mellanstatliga organisationer och främmande kulturer. Eleverna ser vanligtvis på historia, juridik, sociologi, etik, och geografi som de tillämpas på internationella relationer. Kurser lägger grunden för utveckling av teorier, internationella system och jämförande politik. Kan förväntas En omfattande titt in i politiska system.

Som en del av deras utbildningsmöjligheter, studenter deltar ofta i praktik där de är direkt involverade i den politiska processen.Många skolor försöker sätta sina elever i lokala eller internationella miljöer där de direkt kan påverka kursen politikens i aktion.

Kostnaderna för detta program kan vara mycket olika mellan skolorna. Detta är särskilt tydligt mellan skolor över internationella gränser. Blivande studenter bör kontakta enskilda skolor för relevanta undervisning och avgifts scheman.

Utexaminerade från detta program kan hitta jobb som administratörer i offentlig tjänst positioner, journalister, bankirer, riskanalytiker, eller slutligen diplomater. Några av de titlar som uppnåtts av akademiker inkluderar Public Affairs konsult, socialforskare, och diplomatiska tjänster Operativ Officer. Karriär alternativ inkluderar projektledare för internationella organisationer, politiska rådgivare i forskningscentra och tankesmedjor, och analytiker i mediebyråer. Utexaminerade anger vanligtvis karriärer sitt val med en nybörjar position och kan sedan driva mer avancerade positioner.Alternativt kan ungkarl akademiker väljer att fortsätta med sitt akademiska arbete.

Om du är intresserad av att föra en kandidatexamen i internationell politik, leta efter mer information i programlistan. Varje notering ger ett lead formulär för din bekvämlighet. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.