Keystone logo

28 Kandidat Program i Studier i marknadsföring Marknadsföring Internationell marknadsföring 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Studier i marknadsföring
  • Marknadsföring
  • Internationell marknadsföring
Studiefält
  • Studier i marknadsföring (28)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Studier i marknadsföring Marknadsföring Internationell marknadsföring

En kandidatexamen är en fyraårig grundexamen program som valts av många elever som vill gå in i en yrkesområde. Det är en förutsättning för att få forskarutbildade såsom master-eller doktorsexamen. Kandidatexamen ger en allmän översikt över ett ämne som förberedelse för en högre grad av specialisering erbjuds av de flesta påbyggnadsexamina. Studenter erhålla examen genom en kombination av i klassen studier och oberoende forskning och projekt.

&nbsp

Vad är en kandidatexamen i internationell marknadsföring? Eleverna måste först ha en förståelse för några av de utmaningar som världen av internationella affärer. Denna grad lär eleverna inte bara grunderna i marknadsföring och reklam, men också hur man navigerar några av de vanligaste problemen som uppstår från att arbeta i företag som har olika kulturella förväntningar.

&nbsp

Den största fördelen med att tjäna en kandidatexamen i internationell marknadsföring är förmågan att utöka dina affärs ambitioner bortom geografiska gränser. Globaliseringen har blivit allt viktigare i den moderna affärsvärlden, och medarbetare som vill och kan arbeta med kontor i utlandet är värdefulla.

&nbsp

Den slutliga kostnaden för att tjäna en kandidatexamen i internationell marknadsföring beror på skolan studenter deltar. Ofta finns det tillhörande kostnader som böcker och avgifter som kan påverka den slutliga kostnaden.

&nbsp

Akademiker med en kandidatexamen i internationell marknadsföring har ett antal karriärmöjligheter är öppna för dem, inklusive marknadsföring, PR och marknadsundersökningar. Förutom att ha de kunskaper som krävs för dessa jobb, kommer eleverna också att kunna utföra sina arbetsuppgifter i en internationell marknadsplats, ibland fungerar som en länk mellan amerikanska företag som är verksamma i utlandet eller utländska företag med kontor i USADe flesta jobben finns inom den privata sektorn eller som oberoende konsulter.

&nbsp

Det finns internationella och inhemska program som finns tillgängliga från en mängd olika universitet. Tjänar en kandidatexamen på nätet är nu enklare än någonsin och möjliggör en hög grad av flexibilitet. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.