Keystone logo

12 Kandidat Program i Studier i ekonomi Finans Internationell finans 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Studier i ekonomi
  • Finans
  • Internationell finans
Studiefält
  • Studier i ekonomi (12)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Studier i ekonomi Finans Internationell finans

Om du älskar siffror och du älskar att resa, sedan tjäna en kandidatexamen i International Finance kan vara ett bra alternativ för dig. Under drygt fyra år, kan eleverna lära sig grunderna i finansiering som det gäller för länder över hela världen och förbereda för nybörjar positioner på nästan alla finansinstitut.

&nbsp

Vad är en kandidatexamen i International Finance? Denna utbildningen fokuserar på grundläggande metoder och principer i affärs internationellt. Kurser fokuserar på ämnen som internationella affärer, internationell handel, politik, internationella relationer och mer. Programmet tar normalt cirka fyra år att slutföra när de kombineras med andra nödvändiga kurser från ett universitet eller lära institution. För att antas till vissa program, kan eleverna behöva möta ett minimum GPA och SAT eller ACT poäng.

&nbsp

Tjänar en kandidatexamen i internationella finans kan hjälpa dig att tjäna en position med finansiella institutioner och företag över hela ordet. Detta är ett bra alternativ för dig som vill resa. Många program erbjuder också kurser på nätet, vilket gör det till ett bra val för avstånd och internationella elever.

&nbsp

Hur mycket det kommer att kosta att tjäna en kandidatexamen i International Finance beror mycket på var du planerar att studera. Du kommer att behöva ta hänsyn till boende och mat om du deltar i undervisning på campus. Online kurser kan ha olika kostnader. Grundligt forskning ditt program för att ta reda på vad kostnaderna är inblandade.

&nbsp

Även om en kandidatexamen i internationella finans verkligen ser att förbereda studenterna för certifikatprogram eller examen grader, tjäna en kandidatexamen kan kvalificera studenter för nybörjar positioner i finansiella institutioner över hela världen.Tjänar denna grad också kvalificerar eleverna för forskarutbildning certifikat program, som endast får pågå ytterligare en termin och hjälpa elever i karriären placering.

&nbsp

Du kan vanligtvis gäller ett internationellt finansieringsprogram genom att gå till webbplatsen för din skola och skicka in en ansökan på nätet, så länge du uppfyller förutsättningarna. Om du vill veta mer, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.