Keystone logo

98 Kandidat Program i Företagsekonomi Företagsledning Internationell företagsverksamhet 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Företagsekonomi
  • Företagsledning
  • Internationell företagsverksamhet
Studiefält
  • Företagsekonomi (98)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Företagsekonomi Företagsledning Internationell företagsverksamhet

Sysslar en kandidatexamen ger möjlighet att förvärva fördjupade kunskaper i ämnen av personligt intresse. Graden krävs för många karriärer, och det fastställs också grunden för vidare studier på forskarnivå. Program är tre till fyra år i längd, och kan kräva avslutad praktik.

Vad är en kandidatexamen i International Business Management? Marknadsplatsen breddar i omfattning, skapar ett behov av affärsmän som är kunniga i globala ekonomier och trender. International management förbereder eleverna för de utmaningar som ledarskap i dagens ständigt föränderliga affärsvärlden. Kurser inkluderar internationell finans och ekonomi, global marknadsföring, inköp och logistik, innovation, redovisning, projektledning, kommunikation, konsumentbeteende och marknadsstrategi. Eleverna får en förståelse för de sociala och ekonomiska aspekterna av den miljö där företag frodas.Utländska praktikplatser eller utbytesprogram kan ingå för att ge praktiska tillämpningen av principerna lärt. Kritiskt tänkande, kreativitet och lagarbete betonas.

Fördelar med programmet kan ses i personlig tillväxt och utveckling, samt förberedelse för framgång i arbetslivet. Färdigheter i kreativt tänkande och problemlösning kan tillämpas på vardagens utmaningar. Globala studier ökar förståelse och uppskattning av andra kulturer.

Examens program finns i skolor runt om i världen. Kostnaden varierar beroende på plats och läroplan. För bästa resultat ska eleverna undersöka sina val och välja det program som bäst uppfyller sina mål.

Internationell företagsledning erbjuder en värld av karriärmöjligheter, inklusive managementkonsult, finansanalytiker, marknadschef, projektledare och entreprenör.Akademiker är också anställts som konto chefer, supply chain administratörer, orderadministratörer och internationella upphandlings befattningshavare. Personer med ett särskilt intresse för kommunikation och mänskliga relationer kan hitta positioner som internationell kundsupport verkställande, kundrelation chef, personalchef, och e-handel specialist. Jobb finns med offentliga och privata företag, samt ideella organisationer.

För att ta det första steget mot en spännande och givande karriär inom internationell företagsledning, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.