Keystone logo

35 Kandidat Program i Arkitekturstudier Inredningsarkitektur 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Arkitekturstudier
 • Inredningsarkitektur
Studiefält
 • Arkitekturstudier (35)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Arkitekturstudier Inredningsarkitektur

  En kandidatexamen innebär ett engagemang och kompetensnivå inom ett fält. Det kan fördjupa en befintlig karriär eller skapa en smidig start för någon som kommer in i fältet. Att erhålla en kandidatexamen kan öppna universitetsvärlden eller vara ett mål i sig.

  Vad är en kandidatexamen i interiörarkitekturen? Det är ett program som fokuserar på att skapa och styra inredningen av strukturer. Det finns viss överlappning med inredning, men fokus ligger på arkitektur och byggnaden i stället för den inredning som tillämpas på den. Bakgrund, möbler och färgfärger skulle falla under inredningen, men interiörarkitekturen är mer oroad över rummets utformning, såsom dörrplacering. En interiörarkitekturgrad kan innebära studier av historisk byggnadskonservering och uppdatering av gamla byggnader för att uppfylla säkerhetskoder. Eleverna kan lära sig teorin och öva på att bygga en struktur för att betjäna människors behov, använda platsen klokt och uppfylla säkerhetsstandarder.

  Eleverna lär sig vanligtvis att utforma ett rums layout och få kunskap om lagarkoder avseende byggnader, som är användbara i arkitekturkarriär. Mötesfrister prioriteras på grund av den samarbetsvilliga konstruktionen av en byggnad.

  Kostnaden för en kandidatexamen i inredningsarkitektur beror på det valda universitetet. I allmänhet kräver denna examen fyra år, så överväga programmets längd vid beräkningen av undervisningen.

  Att ha en kandidatexamen i inredningsarkitektur ger kandidater kanten som de behöver för att starta en karriär inom området. Arbetet kan vara tillgängligt som stadsarkitekt, med inriktning på offentliga strukturer. Arkitektfirma kan kräva mer specialiserat arbete som inredningsarkitekt. Historiska samhällen och andra organisationer söker ofta utexaminer från detta program som byggnadsåterställningsarkitekter.

  Många universitet, både offentliga och privata, erbjuder detta examensprogram. Online-program hjälper till att schemalägga andra skyldigheter. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.