Keystone logo

14 Kandidat Program i Ingenjörsstudier Ingenjörsvetenskap Ingenjörsforskning 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Ingenjörsstudier
  • Ingenjörsvetenskap
  • Ingenjörsforskning
Studiefält
  • Ingenjörsstudier (14)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Ingenjörsstudier Ingenjörsvetenskap Ingenjörsforskning

En kandidatexamen utdelas efter att eleverna framgångsrikt har genomfört en tre till femårig kurs på högskoleutbildning. Ofta en förutsättning för doktorandstudier förvärvar studenter vanligtvis en kärnnivå av akademisk kunskap innan de studerar ett specifikt ämne.

Studenter kan fundera över, vad är en kandidatexamen i teknisk forskning? De som vill förbättra tekniska processer inom ett brett spektrum av sektorer arbetar ofta med en examen i teknisk forskning. Programdeltagare lär sig vanligtvis från fakulteten med erfarenheter från branschen, vilket ger dem tillgång till den verkliga informationen som de behöver för att bli effektiva forskare. Med kurser i både traditionella klassrum och erfarenhetsinlärningsinställningar förvärvar studenter kritisk tänkande och analytisk resonemang. Deltagarna planerar därför att lära sig forskningstekniker, vetenskapliga metoder och akademiska citationsförfaranden. De flesta program avslutas med en capstone kurs som gör det möjligt för elever att självstyra ett forskningsprojekt.

Under ett kandidatexamen i teknikforskningsprogram förvärvar studenterna ett stort antal yrkeskunskaper. Betydligt lär de flesta deltagarna att tänka kritiskt. De lär också sig att följa ett forskningsprojekt fram till slutet, öka personlig disciplin och professionellt självförtroende.

Den totala kostnaden för att erhålla en kandidatexamen i ingenjörsforskning beror på många faktorer. Den största avgörande är dock vilken skola en student deltar i. Det är tillrådligt för studenter att undersöka undervisning och arvoden hos alla potentiella institutioner för att bättre förstå kostnaden för att delta i ett program.

Personer som examinerar med en kandidatexamen i teknikforskning har tillgång till många olika karriärmöjligheter. Vissa studenter väljer att arbeta i en företagsmiljö och hjälper företag att förbättra sina mekaniska, civila, kemiska och andra tekniska processer. Vissa akademiker bestämmer sig för att arbeta inom ideell sektor, undersöka och utveckla tekniska lösningar på verkliga problem. Naturligtvis väljer andra kandidater att stanna i skolan, fullfölja en magisterexamen eller doktorsexamen i teknisk forskning. Senare arbetar dessa individer ofta med yrkeskarriärer i akademin eller regeringen.

Någon som helst kan anmäla sig till en kandidatexamen i teknikforskningsprogram; högskolor erbjuder både traditionella och online-gradsprogram. För mer information, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.