Keystone logo

20 Kandidat Program i Humaniorastudier Arkivvetenskap Informationsvetenskap 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Humaniorastudier
  • Arkivvetenskap
  • Informationsvetenskap
Studiefält
  • Humaniorastudier (20)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Humaniorastudier Arkivvetenskap Informationsvetenskap

Studenter som vill lägga en solid grund för framtida studier och karriär kan dra nytta av att sträva efter en kandidatexamen. Denna grad markerar slutligen slutet på en grundutbildning och tjänar som en portal till andra högre utbildningsmöjligheter som en magisterexamen eller doktorsexamen.

Vad är en kandidatexamen i informationsvetenskap? Denna grad är inriktad på den ständigt ökande närvaron av datorer och andra former av teknik inom ett brett spektrum av branscher över hela världen. Studenter som väljer att genomföra denna examen kan förväntas behärska grundläggande datavetenskap, inklusive utformning av datorbaserade informationssystem för användning på arbetsplatsen, utnyttjande av ett stort antal datainsamlingstekniker, förbättrad skriftlig och digital kommunikation och generellt uppbyggnad kritiska tänkande färdigheter som krävs för att korrekt bedöma datorer och programmeringsfel när de uppstår.

De som väljer att ta de nödvändiga kurser kommer sannolikt att finna att deras kritiska tänkande färdigheter kommer att stärkas av kursen. De är också troliga att kunna navigera i datorfel och kan hitta sina förmågor att hitta såväl som att adressera buggar avsevärt förbättrade.

Den totala kostnaden för att ta detta program är helt beroende av land och institution, liksom hur länge en elev går. Graden tar i genomsnitt mellan tre och sex år att slutföra, men tidsperioden kan variera beroende på hur många kurser deltagarna tar på en gång.

Eftersom så många branscher är beroende av informationssystem av alla former och storlekar, kommer proffs med denna grad sannolikt att hitta en mängd olika yrken som är tillgängliga för dem när de går in i arbetskraften. Några vanliga karriärmöjligheter inkluderar datorprogrammerare, systemanalytiker, systemdesigner, informationschef och systemintegrator. IT-positioner och tekniskt stöd är också gemensamma positioner för innehavare av denna examen. Lärare kan också använda sin grundutbildning för att komma in i andra alternativ för högre utbildning via kandidatprogram för att öppna ännu fler dörrar i framtiden.

Studenter kan utnyttja online, lokal och internationell inlärningsmöjligheter för att hitta den perfekta utbildningsupplevelsen för deras livsstil. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.