Keystone logo

38 Kandidat Program i Studier i management Informationshantering 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Studier i management
 • Informationshantering
Studiefält
 • Studier i management (38)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Studier i management Informationshantering

  Många individer bedriva en kandidatexamen i Information Management för att utforska och expandera på den mänskliga och tekniska delarna av informationssystem. Denna grad ger värdefull inblick i informationsbranschen spektrum genom att fokusera på behoven hos slutanvändare att utveckla en flexibel och mycket bärbar uppsättning färdigheter för 21-talet arbetsplatsen.

  Vad är en kandidatexamen i Information Management? Graden är för studenter som planerar att göra karriär i förvaltningen av de tekniska färdigheter erforderliga för att övervaka en mängd olika informationssystem, inklusive telekom, trådlös och annan teknik nätverks. Den betonar specifika akademiska och karriär förberedelse i informationssäkerhet disciplin. Programmet ger deltagarna en bred introduktion till informationshantering, tjänster och teknologier, i kombination med en stark humaniora och naturvetenskap foundation.Eleverna lär effektiva metoder för att hitta information och få tillgång de behov som saknas för att utforma och förvalta system för att möta dessa krav.

  Dessa program och studier är till nytta för dem som vill gå vidare i karriären och lära på en högre utbildningsnivå. Kurserna kan variera, men center i första hand på informationsteknik, forskning och marknadsföring. Kurser omfattar forskning, ändliga matematik, media, etik, telekommunikation och Enterprise Architecture.

  Institutioner har varierande kostnader för detta program, som tar tre till fyra år att slutföra. Alla som är intresserade av att tjäna sin examen ska kontakta särskilda högskolor om kursavgifter, registreringskostnader och för att säkerställa att programmet uppfyller sina mål.

  Efter en individ får en informationshantering examen, kan de hitta arbete i ett antal karriärer. Ett sådant område är inom projektledning, där akademiker övervaka informationssystem och skapa informationspolitik.Dessutom kan de fungera som nätverk och system chefer, webbdesigners, databashanterare och information säkerhetskonsulter. Karriärmöjligheter är obegränsade, inklusive arbete för finansiella institutioner, myndigheter och i utbildningen arenan.

  Intresserade individer bör vidta nödvändiga steg mot att uppnå sin examen i informationshantering. Vår omfattande databas är en idealisk utgångspunkt för studenter att börja utforska sina val, både geografiskt och utbildningsmässigt. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.