Keystone logo

66 Kandidat Program i Teknologistudier Informationssystem Informatik 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Teknologistudier
  • Informationssystem
  • Informatik
Studiefält
  • Teknologistudier (66)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Teknologistudier Informationssystem Informatik

En kandidatexamen utdelas till studenter som fullgör en fyraårig studie på college eller universitet. För att erhålla examen måste en student slutföra en blandning av båda kurser som är relaterade till fält och allmänna kurser.

Många elever undrar vad som är en kandidatexamen i informatik? Detta ämne är inte allmänt känt, men informatikspecialister lär sig hur man använder datorer för att skapa program som lagrar och analyserar data. Studenter kan studera datorprogrammering och gränssnittskapande, och lär sig de färdigheter som krävs för att utveckla dessa datalagringssystem. Eleverna kan delta i praktisk tillämpning av gränssnitt inom många olika yrkesområden och kan fokusera sin inlärning mot de områden som mest appellerar till dem.

Studenter som studerar informatik kan förvänta sig att behärska många färdigheter, inklusive logisk resonemang, datorprogrammering och kommunikation. Detta förbereder studenten för framgång på jobbet och hemma.

Kostnaden för en kandidatexamen kan variera från skolan till skolan. Vissa faktorer i kostnaderna inkluderar längden på den tid studenten tar för att slutföra programmet och skolan tillhandahåller programmet.

Att tjäna en kandidatexamen i informatik ger studenterna en värld av professionella möjligheter. Eftersom informatikspersonal pratar om att skapa datahanteringssystem, och nästan varje bransch har data som behöver analyseras för att förbättra prestanda, finns det många alternativ för elever att bedriva efter skolan. De kan hitta positioner som projektledare, informationsarkitekter, webbdesigners och utvecklare samt användbarhetsingenjörer. Från musikbranschen till den medicinska industrin behöver företagen IT-specialister för att ge dem ett ben på konkurrensen och säkerställa framgången för verksamheten.

Studenter som vill tjäna en bachelor i informatik kan önska sig att söka ett online-program. Online kurser ger samma utmärkta instruktioner med flexibiliteten att lära sig hemifrån. För att komma igång, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.