Keystone logo

55 Kandidat Program i Ingenjörsstudier Ingenjörsvetenskap Industriell ekonomi och förvaltning 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Ingenjörsstudier
  • Ingenjörsvetenskap
  • Industriell ekonomi och förvaltning
Studiefält
  • Ingenjörsstudier (55)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Ingenjörsstudier Ingenjörsvetenskap Industriell ekonomi och förvaltning

En kandidatexamen i teknik management kan vara för den elev som önskar utöva ett grundutbildningen som kombinerar kunskap om den tekniska sidan av ingenjörs med analys av dess sociala applikationer och förgreningar.

När forska eftergymnasiala utbildningar, kan en student frågar, vad är en kandidatexamen i teknisk Management? Denna studiekurs ger en bred bas av klasser inriktad mot fusing erfarenhets kunskap om ingenjörs med kunskaper i företagsekonomi. En typisk läroplan kan omfatta matematik och naturvetenskap kurser såsom kalkyl, fysik och kemi. Det kan finnas en inriktning samt på redovisning, företagsekonomi, kostnadskontroll, teambuilding och kritisk systemanalys. En grundkursen kan förbereda de studerande för civila, mekaniska och elektriska verkstads ledande positioner.

En primär fördel med denna typ av utbildningsprogrammet kan vara dess utbud och flexibilitet för framtida karriär ansökan.Blandning en praktisk hands-on utbildning inom teknik med en djup förståelse för tekniker och analyser kan ge bred vädjan till denna typ av program för olika industrier.

De avgifter i samband med antagning och undervisning kan vara olika beroende på programmet. Det bästa sättet att ta reda på om kostnader är att kontakta den institution direkt.

Den examen med en kandidatexamen inom teknik management kan vara på väg att börja en karriär inom projektledning, som en kvalitetssäkring chef, produktionsteknik chef, systemteknik chef eller värde teknisk chef. Det finns många möjligheter och i professionell licensiering och certifieringsutbildning. En civilingenjör management kan vara perfekt för en position i projektanalys, verksamhet eller kvalitetskontroll. En kritiskt tänkande och kommunikation bakgrund kan vara användbart för en karriär inom försäljning, marknadsföring eller i mänskliga resurser.

En civilingenjör management kan öppna vägar till en mängd olika stimulerande karriärer. Den har internationell betydelse för studenter som vill överbrygga hårda vetenskap och kommunikationsförmåga i tjänsten till att skapa och upprätthålla produktionstekniker med positiv effekt. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.