Keystone logo

114 Kandidat Program i Ingenjörsstudier Industriell ekonomi 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Ingenjörsstudier
 • Industriell ekonomi
Studiefält
 • Ingenjörsstudier (114)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Ingenjörsstudier Industriell ekonomi

  En kandidatexamen är en grundutbildning som förbereder eleverna för karriärer inom vissa områden, eller ger dem utbildning för att främja sina studier för att tjäna en magisterexamen eller doktorsexamen. Med fokus på industriell ekonomi, eleverna använder teknik och vetenskap för att fatta beslut om ett företag eller organisation.

  Vad är en kandidatexamen i industriell ekonomi? Detta är en ingenjörsprogram som lär både ingenjörskunskaper och serviceteam expertis, och förbereder eleverna för arbete i en internationell miljö. Program varierar, men exempel på klasser innefattar strategisk resurshantering, ledarskap, avancerade kvalitets planeringssystem, management innovation, forskning och utveckling, redovisning, marknadsföring och internationell logistik. Tillsammans med klassrumsstudier, innehåller programmet ofta projekt och laborationer.

  Tjänar en Bachelor i industriell ekonomi är fördelaktigt i ett antal olika sätt.Studenter har möjlighet att arbeta i en mängd olika miljöer, inklusive nystartade företag och internationella företag. De kunskaper som lärs också förbereda de studerande inom alla områden i livet.

  Det finns flera industrihanteringsprogram i flera internationella platser. Beroende på tid programmet, dess läge, och den enskilde eleven, kan kostnaderna variera ganska lite. Kontakta skolan direkt för att ta reda på vad som väntar ekonomiskt.

  En kandidatexamen i industriell ekonomi förbereder eleverna för ledande befattningar hela världen. Karriär titlar inkluderar inköpschef, marknadschef, projektledare, redovisningschef, försäljningschef, supply chain manager, produktionschef och business controller. Branscher inkluderar bioteknik, petrokemi, raffinaderier, medicin, service och regeringen.

  Om du är orolig att du för mycket har på gång i ditt liv för att driva en industriell ekonomi examen, oroa dig inte. Många program erbjuder online klasser så att du kan få din examen på ditt eget schema och i din egen takt. Vår omfattande databas listar alla skolor och de program som de erbjuder. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.