Keystone logo

46 Kandidat Program i Designstudier Industriell design 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Designstudier
 • Industriell design
Studiefält
 • Designstudier (46)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Designstudier Industriell design

  Personer som är intresserade av att kombinera teknik och bildkonst tillsammans för att föra en givande karriär i science-industrin bör överväga tjäna en kandidatexamen i industridesign. Studenter tjänar en examen inom detta område kommer att använda sin design, visuell strategi och teknisk kompetens för att forma ansiktet av världen genom innovation och design.

  Vad är en kandidatexamen i industridesign? Programmet ger studenterna en stark akademisk grund i design och ingenjörs kurser. Eleverna lär sig att skapa system, program och andra materiella varor och tjänster. Dessa produkter skall användas inom sektorerna företag, konsumenter, miljö, medicin och transporter. Förutom att arbeta för att förbättra funktion, design och tekniska tillämpningar av produkter kommer studenterna examen med en robust portfölj som belyser deras prestationer och kompetens.

  Detta program är till nytta för studenter som vill flytta fram sina karriärmål när de lär sig utveckla sina färdigheter för praktisk användning i fält. Eleverna får också lära dig att använda olika designverktyg, metoder och programvara för att skapa, förbättra och göra produkter för att möta behoven hos konsumenter och arbetsgivare.

  Institutioner runt om i världen erbjuder ett brett utbud av utbildningar för potentiella industriella designstudenter. Därför de kostnader och avgifter i samband med denna grad val varierar kraftigt. Det är viktigt för den enskilde att forska deras alternativ och tillhörande kostnader innan de bestämmer sig för en viss skola.

  Efter att ha tagit sin akademiska, eleverna är mycket användbara i en mängd olika branscher. Utexaminerade kommer att ha en tydlig och djup förståelse för hur man använder vetenskap, bildkonst, och teknik för att få exponering mot mer givande, högre betalande och produktiva karriärmöjligheter i industridesignområdet.

  Den industriella designbranschen är mycket konkurrensutsatt. Alla som är intresserade av en karriär inom området bör undersöka alla pedagogiska alternativ noggrant. Många institutioner erbjuder flexibla online-klasser och överkomliga terminspriser för att göra det lättare för studenter att tjäna sin examen, förbättra sina meriter, och säljbarhet. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.