Keystone logo

47 Kandidat Program i Konststudier Illustration 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Konststudier
  • Illustration
Studiefält
  • Konststudier (47)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Konststudier Illustration

En kandidatexamen är ett grundutbildningsprogram som kan bedrivas som en första akademisk utmärkelse på högskolanivå. Lärare kan använda denna utbildning som grund för examensnivåer. En kandidatexamen kan ta tre till fem år att slutföra.

Vad är en bachelor i illustrationen? En kandidatexamen i illustration är ett grundutbildningsprogram som kan fokusera på tre delar av yrket, inklusive författande, berättande och informativ illustration. Programmen kan titta på traditionella discipliner, till exempel teckning och målning, samt digital teknik, som rörelsegrafik och webbdesign. Programmets exakta inriktning kan variera beroende på skolan och studentens preferenser. Exempel på kurser är illustrationdesign principer, illustrativ livritning, komposition och retorik, konceptuella processer och digital media principer.

Någon som avslutat detta examensprogram kan kunna kommunicera visuellt genom ritningar och mönster. Han eller hon kan också ha en fungerande kunskap om effektiva affärsmetoder, som kan hjälpa till när man handlar med kunder eller medarbetare. Slutligen förbättrar eleverna sin förmåga att manipulera bilder genom datorprogram och teknik.

Sökande ska forskar program de vill delta för att lära sig mer om kostnaden. Undervisningen varierar ofta från en institution till nästa och kan ändå förändras under året.

Det finns ett brett utbud av karriärmöjligheter för dem som har fullgjort en kandidatexamen i illustration. Kandidater kan bli frilansande illustratörer, komiska artister, bildspelare, reklamdesigners, publiceringsspecialister, grafiska designers och konceptkonstnärer. Medan eleverna är redo att komma in i arbetskraften kan vissa välja att vidareutbilda sig genom en relaterad mastersexamen.

Var kan eleverna ta en bachelor i illustrationen? Många universitet runt om i världen erbjuder denna typ av program. Vissa studenter kan till och med kunna ta online kurser. För att söka eller lära dig mer, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.