Keystone logo

147 Kandidat Program i Sport och motionsstudier Idrottsverksamhet 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Sport och motionsstudier
  • Idrottsverksamhet
Studiefält
  • Sport och motionsstudier (147)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Sport och motionsstudier Idrottsverksamhet

De färdigheter som behövs för en karriär är oftast i fokus för en ungkarl-nivå program. Av denna anledning är det oftast den första graden nya studenter försöka tjäna. Efter examen, dina alternativ är att börja din karriär direkt eller ange en forskarutbildning för att jumpstart din karriär.

Vad är en kandidatexamen i Sport Business? Studenter som väljer att fullfölja denna grad kommer att lära sig om affärsmässiga sidan av den otroligt stora och framgångsrika sportbranschen. Program av denna typ är i en mindre underkategori i företagsekonomi. Kurser täcker ämnen som laget ledningen, riskbedömning, marknadsföring och organisering av evenemang. Akademiker behöver kunskaper och färdigheter som är relevanta att arbeta med båda lagen och idrottsplatser.

Den sportbranschen är en av de största och mest lönsamma industrierna i världen. Studenter som examen med en examen i idrottsaffärsnytta genom att ingå detta område.Plus, eleverna brukar kunna undvika många av de påverkade eller konkurrensnackdelar för en traditionell verksamhet program genom att ange en underkategori.

Hur mycket kostar det att anmäla dig till en kandidatexamen i Sport Business program? Detta beror på skolan, program och land du väljer att studera i. Om du gör forskning innan inskrivning kan göra det mycket lättare att hitta ett program som passar dina behov.

Yrken som är tillgängliga för idrotten ekonomer oftast delas mellan att arbeta med ett team och arbeta med en sportevenemang. Du kan bli en marknadschef, regissör, ​​eller händelsekoordinator oavsett vilket alternativ du väljer. Dessutom, om du arbetar med ett team, kan du hitta arbete som rekryterare eller agent. Alternativt kan din examen hitta du arbetar med en sportutrustning eller klädföretag.

Studenter som är passionerade när det gäller idrott och är intresserade av verksamheten kan finna sportaffärsprogram mycket tilltalande.Arbetet mot en karriär som du älskar genom att studera vad du älskar. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.