Keystone logo

14 Kandidat Program i Sport och motionsstudier Sportvetenskap Idrotts- och motionspsykologi 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Sport och motionsstudier
  • Sportvetenskap
  • Idrotts- och motionspsykologi
Studiefält
  • Sport och motionsstudier (14)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Sport och motionsstudier Sportvetenskap Idrotts- och motionspsykologi

Studenter som överväger en ny karriär kan upptäcka att många yrken kräver en kandidatexamen. Detta är den vanligaste typen av högre utbildning som sökts, och att tjäna en examen kan bana väg till en ny och mer lönsam karriär. Kandidatexamen kan tjäna på många studier.

Vad är en kandidatexamen i idrott och träningspsykologi? De som är passionerade om sport kan besluta att titta på ett av dessa program. Att tjäna en examen i idrotts- och träningspsykologi förbereder eleverna att förstå hur sinnet och kroppen arbetar tillsammans med avseende på fysisk aktivitet. Kurser kan omfatta anatomi, fysiologi, psykologi och andra psykiska ämnen. Att tjäna en kandidatexamen förbereder en student att gå in i fältet eller fortsätta att slutföra sin examen.

De som fyller kraven för att få en examen i sport och motion psykologi lär sig ett antal olika färdigheter. Exempelvis lär utexaminerade hur man hjälper andra att förbättra självkänsla och kroppsbild, hur man motiverar andra och hur man införlivar rådgivningstekniker som meditation och visualisering.

Med så många olika skolor som erbjuder kandidatexamen i idrotts- och träningspsykologi kan eleverna undra sig om specifika detaljer som kostnad och längd för färdigställandet. Det rekommenderas att förfråga skolor individuellt för att få mer information.

Att tjäna en examen på detta område tränar eleverna för att hjälpa idrottare att förbereda sig mentalt för spel och andra sportevenemang. Kandidater kan också hitta karriärer som hjälper kunder som kämpar med psykiska problem, som depression och ångest och ger dem möjlighet att arbeta med sina problem med fysisk aktivitet. Officiella positionstitlar kan innefatta idrottspsykolog, socialarbetare, idrottsrådgivare, sportrehabiliterande specialist, teamterapeut, assistent eller huvudtränare och sportforskare.

Lokala och internationella program är tillgängliga på heltid, deltid eller online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.