Keystone logo

53 Kandidat Program i Pedagogik Undervisning Idrott 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Pedagogik
  • Undervisning
  • Idrott
Studiefält
  • Pedagogik (53)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Pedagogik Undervisning Idrott

Högskoleexamen följer vanligtvis högskoleexamen och kan ta tre till fem för att slutföra, beroende på varje elevs unika väg. Under de fyra år som en genomsnittlig student tar kan denna examen erbjuda djupare kunskaper inom ett visst studieområde. Kandidater kan sedan förhandla fram bättre löner och göra en större positiv inverkan på deras fält.

Vad är en kandidatexamen i gymnasiet? Denna grad kan ge eleverna de färdigheter som behövs för att lära sig klasser i klassen i både privata och offentliga grundskolor och gymnasier, och till och med att satsa på andra områden som idrottstrening och personlig träning. Kurser varierar från skola till skol men kan omfatta träningsfysiologi, idrottskador, pedagogik och personlig och samhällshälsa. Många program erbjuder fältupplevelse och, beroende på studentens mål, studentundervisningsmöjligheter.

Studenter som får en kandidatexamen i gymnasieutbildning lämnar ofta skolan med ett brett utbud av färdigheter. Undervisningsteknik och hälso- och wellnesscoaching är värdefulla yrkesmässiga tillgångar, medan förmågor som kommunikation och ledarskap tjänar på alla delar av livet.

Att välja att bedriva en kandidatexamen i fysisk utbildning kräver planering, särskilt när man anser att kostnaden kan variera från institution till institution. Innan man åtar sig till en skola bör potentiella studenter undersöka fördelarna och nackdelarna med olika platser för att se till att de väljer ett lämpligt alternativ.

Medan många med en kandidatexamen i gymnasieutbildning blir skollärare, finns det ett stort antal andra karriärmöjligheter. Denna grad ger kandidater med flexibilitet och frihet att utforska vägar som utomhuspedagog, personlig tränare, motion fysiolog och sport terapeut. För dem som letar efter fler ledande befattningar är fitnessprogram, fitnesscenter och sportevenemangsplanerare bra alternativ.

Många val finns för dem som överväger en kandidatexamen i fysisk utbildning. En mängd olika skolor erbjuder både heltids- och deltidsprogram, och flexibiliteten i distansutbildningskurser är ofta populär. För att starta processen, sök efter ditt program nedan och kontakta och direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.