Keystone logo

5 Kandidat Program i Studier i administration Ideell organisation 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Studier i administration
 • Ideell organisation
Studiefält
 • Studier i administration (5)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Studier i administration Ideell organisation

  En kandidat är en grundexamen som delas ut när eleverna fylla en obligatorisk uppsättning kurser inom vetenskap, konst, eller företag. Många studenter kommer ofta in i arbetskraften, medan andra kommer att fortsätta att tjäna sitt master eller doktorsexamen.

  Vad är en kandidatexamen i NPO? Detta program är utformat för dem som vill hantera en icke-vinstdrivande organisation (NPO), och de kommer att lära sig att återinvestera alla extra intäkter för att nå organisationens mål. Studenterna kommer att lära sig om olika typer av icke vinstdrivande organisationer samt de ekonomiska och juridiska aspekterna av att styra dem. Varje program kommer att variera, men ämnen kan kretsar kring skattestatus, ledning, planering, politik, strategi, fundraising, ansvarighet och audition bestämmelser representation, ekonomisk aktivitet och tillsyn.

  Studenter som utövar denna grad kommer att gynna genom att de får hjälp samhället genom en tjänst eller välgörenhetsorganisation.Oavsett om de väljer att arbeta för en etablerad organisation eller starta eget, kommer eleverna att kunna göra en skillnad.

  Kostnaderna i samband med en NPO grad kan variera kraftigt från en institution till en annan. Faktorer som inkluderar platsen i skolan och programtiden. Ringa särskilda skolor är det bästa sättet för studenter att ta reda på vilka ekonomiska åtaganden kommer att krävas.

  Individer med en NPO grad kan välja att arbeta i ideella organisationer som sträcker sig från utbildning, humaniora och religion till mänskliga tjänster, hälsa och sociala förändrings lutande uppdrag. Karriärvägar kan innefatta utveckling chef, verkställande direktör, avdelningschef, tjänst eller program ledare, och insamlingschef. De med en entreprenörsanda kanske också vill starta eget NPO i ett område som är viktigt för dem.

  Börja forska och jämföra skolor nu genom att använda vår online-databas.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.