Keystone logo

4 Kandidat Program i Samhällsvetenskap Internationella relationer Humanitärt bistånd 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Samhällsvetenskap
  • Internationella relationer
  • Humanitärt bistånd
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (4)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Samhällsvetenskap Internationella relationer Humanitärt bistånd

En kandidatexamen är en grundutbildningsnivå som kan erhållas från ett universitet. Att ha en kandidatexamen kan öppna många dörrar för dig, både professionellt och akademiskt.

Vad är en kandidatexamen i humanitärt bistånd? Denna grad ger eleverna de färdigheter som behövs för att hjälpa samhällen som arbetar med begränsad infrastruktur. Områden som är isolerade på grund av lokala katastrofer, nödsituationer, geografisk plats och sociala förhållanden ingår alla. Studenter kan lära sig att tillhandahålla logistiskt stöd till humanitära organisationer som tenderar till fysiska, emotionella och andliga behov hos grupper runt om i världen. Detta inkluderar utformning och administration av program i samband med både globala organisationer och lokala grupper.

Att studera för kandidatexamen i humanitärt bistånd kan ge eleverna färdigheter att organisera stora biståndsoperationer. Studenter kan också lära sig kommunikationsförmåga och utbildas i tvärkulturell kunskap om de assisterade samhällena, som ursprungsgrupper. Denna kulturella kunskap hjälper inte bara till genomförandet av program men kan utöka en examens världsutsikt.

Kostnader för en kandidatexamen i humanitärt bistånd varierar genom lärande institution och land. Denna typ av examen kräver i allmänhet fyra år att slutföra, men tiden kan variera så länge som studenten fullgör de obligatoriska poängen.

En kandidatexamen i humanitärt bistånd kan kvalificera en examen för en mängd olika yrken. Offentliga organisationer, ideella organisationer och organisationer inom den privata sektorn söker alla individer att arbeta som samordnare och direktörer som kan utforma och genomföra humanitära program. Studenter med intresse för medicinsk hjälp kan också hitta anställning som hälsoprojektörer på landsbygden eller som administratörer av mänskliga tjänster inom ett globalt hälsovårdsinitiativ.

Universitet runt om i världen erbjuder program för kandidatexamen i humanitärt bistånd, både personligen och online. Alternativet online kan vara särskilt användbart för studenter som arbetar eller inte kan resa i klasser. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.