Keystone logo

1512 Kandidat Program i Humaniorastudier 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Humaniorastudier
Studiefält
 • Humaniorastudier (1512)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Kandidat Program i Humaniorastudier

  Många gymnasieskolor väljer att tjäna en kandidatexamen för att få mer kritisk kunskap om ett ämne, vilket kan leda till fler karriärmöjligheter. En kandidatexamen tar vanligtvis fyra år att slutföra.

  Vad är en kandidatexamen i humanistiska studier? Humaniora är en tvärvetenskaplig studie av mänskligt samhälle, historia och kultur. Detta breda utbildningsområde är en samling av tvingande kurser om ämnen som litteratur, historia, teater, film, konst, filosofi och religion. Även om humanistiska studier innehåller utforskning av många ämnen, omfattar det inte kurser över matematik eller vetenskap. En examen på detta område kräver vanligtvis studier av ett främmande språk och kan tillåta programdeltagare att välja en koncentration. Många program kräver slutförande av en avhandling och kan erbjuda möjligheter att studera utomlands.

  De som studerar humaniora kommer ofta att få en mängd användbara färdigheter som kan hjälpa till i nästan vilken bransch som helst. Eleverna är vanligtvis bra problemlösare och kommunikatörer. De kan också utveckla en förmåga till kritiskt tänkande

  Olika egenskaper kan påverka den totala kostnaden för att tjäna en kandidatexamen. Den typ av institution som erbjuder examen, längden på examen och skolans plats påverkar alltså kostnaden för en grundutbildning.

  De flesta arbetsgivare söker efter den mest kvalificerade kandidaten med rätt pedagogisk bakgrund. Humanistiska fältet erbjuder ett stort antal karriärmöjligheter för sökande med en examen. Dessa möjliga karriärer spänner över en mängd branscher som utbildning, näringsliv och sociala tjänster. Kandidater kan bedriva positioner som lärare, journalister, författare, språköversättare, artister och socialarbetare, för att bara nämna en handfull alternativ.

  Med en mängd olika skolor som erbjuder kandidatexamen runt om i världen kan forskare välja att studera lokalt eller utomlands. Vissa kan även driva en examen hemifrån med online kurser. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.