Keystone logo

38 Kandidat Program i Biovetenskap Hortikultur 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Biovetenskap
  • Hortikultur
Studiefält
  • Biovetenskap (38)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Biovetenskap Hortikultur

En kandidatexamen är den standard fyraåriga examen som erbjuds av de flesta universitet för avancerad studie i ett visst område. När eleverna tjänar kandidatexamen är de ofta kvalificerade för grundnivåarbete inom sitt ämnesområde eller förberedd för antagning till avancerad utbildning.

Vad är en kandidatexamen inom trädgårdsodling? Trädgårdsodling är studien av de kommersiella aspekterna av växtproduktionen, inklusive frukt, grönsaker och andra typer av vegetation. Studenter i detta program tar kurser inom vetenskapsområden som biokemi, mikrobiologi och växtfysiologi. De lär sig hur man gör mätningar mot skadedjur och växtpatologi. Gradprogrammet lär dem om industriproduktionsindustrin, inklusive trender och rutiner, som hjälper till att förbereda dem för en framtid på området.

Genom kursen lär studenterna strategiska marknadsföringskunskaper som gör dem bättre förespråkare för sina produkter i framtiden. Den breda omfattningen av deras träning ger en flexibilitet, vilket gör att de kan utmärka sig i många olika aspekter av branschen. De tidskursförmågor som lärs av att avsluta ett examensprogram kan hjälpa studenterna planera sina karriärer utan att bli utbrända.

En kandidatexamen inom trädgårdsodling kan ta fyra till fem år att slutföra, och kostnaden varierar från universitet till universitet och från land till land. Innan de åtar sig att delta i en skola är det viktigt att undersöka hur stor en investering graden kommer att vara.

Kandidater från detta program går ofta vidare till avancerade grader så att de kan bedriva karriär inom trädgårdsforskning för att upptäcka nya sätt att odla växter och bekämpa skadedjur. De som fokuserar sina studier på träd kan använda informationen att bli arborister, specialiserade på trädtillväxt och borttagning samt bevarandeinsatser. Landskapsentreprenörer är ofta trädgårdsodlingsstudenter, liksom plantskolans chefer.

Många universitet över hela världen erbjuder online-gradsprogram genom vilka du kan tjäna din kandidatexamen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.