Keystone logo

3 Kandidat Program i Ingenjörsstudier Marinteknik Havsteknik 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Ingenjörsstudier
  • Marinteknik
  • Havsteknik
Studiefält
  • Ingenjörsstudier (3)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Ingenjörsstudier Marinteknik Havsteknik

En kandidatexamen är en studie som många studenter väljer att driva efter examen från gymnasiet. Denna grad kan hjälpa individer kvalificera sig till inträdesnivåer på en vald karriärväg och förbereda dem för en magisterexamen.

Vad är en kandidatexamen i Ocean Engineering? Ocean Engineering är en studie av tekniska koncept som tillämpas på oceaniska miljöer. Detta ämnesområde är utformat för att utbilda forskare över de matematiska och vetenskapliga principer som krävs för att hantera och hjälpa världens oceaner. Eleverna kan lära sig att lösa miljöproblem relaterade till tidvatten, marint liv och global uppvärmning. En examen på detta område kan innehålla kurser som berör kustområden, offshoreborrning, akustisk övervakning och undervattensfordon samt prospektering samt strandåterställning.

Arbetsgivare tycker ofta att arbetskandidater med examen i havsteknik tenderar att visa starka forsknings- och analytiska färdigheter. Dessutom kan dessa personer lära sig avancerade kommunikationsfärdigheter som kan vara fördelaktiga inom olika branscher.

Typ av universitet och längd på ett examensprogram kan alla påverka ett programs undervisning. Men kostnaden för att tjäna en examen kan kompenseras av ekonomiskt stöd eller stipendier. Intresserade kan kontakta skolans antagningskontor för mer information.

Karriär inom havsteknik spänner både inom den privata och offentliga sektorn, och en examen på detta område kan hjälpa yrkesverksamma att trygga högre betalningsbar karriär. Ocean Engineering studenter kan utforska många områden och ansvarsområden som strandskydd, utveckling av offshore strukturer, subsea pipelines och kablar, oceanenergiresurser, akustik under vatten och mer. Vissa positioner som omfattar dessa områden är kustingenjör, sjöarkitekt, materialschef och undervattensutvecklare.

Det finns tusentals universitet runt om i världen som erbjuder en kandidatexamen i Ocean Engineering. Många skolor erbjuder också online- eller deltidstudiealternativ. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.