27 Hantering av mat och dryck Bachelor's degrees found
- Kandidat
- Naturvetenskaplig kandidatexamen
- Humanistisk kandidatexamen
- BBA
- Livsmedelsvetenskap
- Mat och dryck-verksamheter
- Hantering av mat och dryck
- Europa14
- Nordamerika11
- Asien6
- Oceanien2
27 Hantering av mat och dryck Bachelor's degrees found
Utvalda
CETT - Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Examen i kulinariska och gastronomiska vetenskaper
- Barcelona, Spanien
Kandidat
Heltid
4 år
På Campus
Spanska
Tack vare alla erfarenheter och kunskaper som förvärvats under examen i kulinariska och gastronomiska vetenskaper kommer du att kunna förstå och visualisera det kulinariska och gastronomiska fenomenet ur ett vetenskapligt, tekniskt, socialt, kulturellt och företagsledningsperspektiv. Din framtid börjar nu!
Utvalda
FERRANDI Paris
Kandidat i F&B och Hospitality Management
- Paris, Frankrike
- Rennes, Frankrike + 1 more
Kandidat
Heltid
3 år
På Campus
Engelsk
Kandidatexamen i F&B och Hospitality Management är ett spetskompetens som kombinerar ledningsförmåga och teknisk expertis som gör att du kan komma in i en värld av internationell gästfrihet i operativa ledningspositioner.
Utvalda
Institut Lyfe (formerly Institut Paul Bocuse)
Bachelor in International Culinary Arts Management
- Écully, Frankrike
Kandidat
Heltid
3 år
På Campus
Franska, Engelsk
Utvalda
Università Cattolica del Sacro Cuore
BSc in Food Production Management
- Piacenza, Italien
Naturvetenskaplig kandidatexamen
Heltid
3 år
På Campus
Engelsk
Utvalda
University of Parma
Kandidatexamen i livsmedelssystem: ledning, hållbarhet och teknik
- Parma, Italien
Kandidat
Heltid, Deltid
3 år
Blandad, På Campus
Italienska
Examenskursen i livsmedelssystem: hållbarhet, förvaltning och teknik förbereder studenterna för att bli expertchefer för livsmedelssystem. Programmet ger studenterna den tvärvetenskapliga kunskap som krävs för att arbeta inom affärs-, miljö- och naturresurshantering inom livsmedelssektorn. Denna professionella profil överensstämmer med strategin för hållbar utveckling som beskrivs i Europeiska kommissionens meddelande "Innovation för hållbar tillväxt: En bioekonomi för Europa."
Utvalda
George Brown College
Honours Bachelor of Commerce (Culinary Management)/Honors Bachelor of Commerce (Culinary Management) (Bridging)
- Toronto, Kanada
Kandidat
Heltid
5 terminer
På Campus
Engelsk
Vårt engagemang för att vara en av Kanadas bästa kulinariska skolor inspirerade till lanseringen av den enda fyraåriga kandidatexamen i Culinary Management i Kanada. Utveckla de kunskaper och tekniker som krävs för att lyckas som kock, kulinarisk chef eller entreprenör i vårt kulinariska managementprogram. Genom en blandning av teoretisk och praktisk utbildning kommer eleverna att få färdigheter och kunskaper för att uppnå en framgångsrik karriär i dagens kulinariska och livsmedelsindustri. Vi är förankrade i hjärtat av den kanadensiska kulinariska industrin med global räckvidd och inflytande. En brygga Pathway är tillgänglig för utexaminerade från Culinary Management-diplomprogram.
Aeres University of Applied Sciences
Ungkarl i livsmedel entreprenörskap
- Almere, Nederländerna
- Halifax Regional Municipality, Kanada
Kandidat
Heltid
På Campus
Engelsk
Mat: det finns ingen annan produkt i världen som alla använder och köper dagligen. Mat påverkar vilka vi är, orsakar politiska konflikter, men också förenar människor. Under årtionden har mat varit rikligt för många människor i den här världen, men har inte varit uppskattat därmed. I en ständigt föränderlig värld med en växande befolkning, kommer vi att behöva mer mat varje årtionde. På andra sidan: maten är något vi njuta av tillsammans.
Kendall College
BAi Business - Foodservice Hantering
- Chicago, Amerikas förenta stater
- Sydney, Australien + 1 more
Humanistisk kandidatexamen
Heltid
På Campus
Den Foodservice Hantering Koncentration ger ekonomistudenter med en solid grund inom alla områden av storkök förvaltning och livsmedelsrelaterade branscher inklusive verksamhet
University of Minnesota Crookston
BS in Food Business Management
- Crookston, Amerikas förenta stater
Naturvetenskaplig kandidatexamen
På Campus
Engelsk
Schoolcraft College
Culinary and Dietary Operations Management Bachelor of Science Degree
- Livonia, Amerikas förenta stater
Naturvetenskaplig kandidatexamen
Heltid, Deltid
2 år
På Campus
Engelsk
Bachelor of Science (BS) i Culinary and Dietary Operations Management Program är designat för erfarna kulinariska studenter som är intresserade av att ta en kandidatexamen som kommer att leda dem till chefspositioner inom livsmedels- och näringsindustrin. Detta utbildningsprogram kombinerar affärs- och naturvetenskapliga kurser för att ge kulinariska kunskaper och expertis inom management, matvetenskap och näring. Studenter som går in i Culinary and Dietary Operations Management Baccalaureate Degree Program förbereder sig för positioner med ökande ansvar inom kulinariska och dietära verksamheter. Genomförandet av examenskraven kommer också att hjälpa studenter att förbereda sig för att framgångsrikt slutföra tentor för Certified Dietary Manager (CDM) legitimationen från Association of Nutrition and Food Service Professionals (ANFP), en viktig referens för studenter som är intresserade av matserviceverksamhet.
Ferrières
International Bachelor of Business Administration
- Ferrières-en-Brie, Frankrike
BBA
Heltid
4 år
På Campus
Engelsk, Franska
Efter den förberedande kursen följer studenter som går vidare till IBBA sina kurser på engelska. Under loppet av två år får de självständighet och anpassningsförmåga, som visar sig vara effektiva i mångkulturella sammanhang och utökar sin kompetens inom sina valda studieområden.
Le Cordon Bleu University Kobe - Tokyo
Grundutbildning i mat- och dryckeshantering
- Kobe, Japan
Kandidat
Distansutbildning
1. Entreprenörskap och företagsledning: Att utveckla en god förståelse för entreprenörskap och entreprenörsprocessen och att ge studenterna möjlighet att konceptualisera och planera utvecklingen av antingen ett hotell, restaurang, mat, vin, turism, gästfrihet eller evenemangsrelaterad verksamhet ur ett entreprenörsperspektiv. Introduktion till entreprenörskap och entreprenörsutvecklingsteori om entreprenörs tänkesätt och egenskaper Etiska, sociala och hållbara metoder Pathways till entreprenörsföretag Branschen och organisationen Marknadsföringsplanen Ekonomi: Kontanter; Uppstartskostnader; Resultat och förlust 2. Kost- och matkostnadskontroll: en översikt över branschen och chefen som hanterar intäkter och kostnader som hanterar livsmedelsproduktionsprocessen Mat- och dryckespriser Meny Analys Arbetskostnadskontrollstandarder Diskrimineringslagar, mobbning på arbetsplatsen och trakasserier Intäktskontroll och användning av Teknik 3. Livsmedelskvalitetshantering: Vad är livsmedelskvalitet? Livsmedelsproduktion och konserveringskontroll av allergener i livsmedel Utveckla ett livsmedelssäkerhetsprogram Stödjande dokument i ett livsmedelssäkerhetsprogram Granskning av ett livsmedelssäkerhetsprogram 4. Restaurangbegrepp: Restaurangkoncept och målmarknader Plats, plats, platsmarknadsföring Menyn och menyplanering Principerna för Restaurangdesign och layout Utrustning av kök och barer Finansplanen och juridiska skyldigheter Affärsplanen
Tokyo Kasei Gakuin University
Food Professional
- Machida, Japan
Kandidat
På Campus
Baserat på dietisters kunskaper och färdigheter, och genom att införliva ett brett spektrum av kulturer som näringsliv och utbildning, förmågan att upptäcka och lösa olika matrelaterade problem och förmågan att skapa och föreslå "mat som praktiserar välmående liv" Nourish . Det finns också många praktiska program i samarbete med lokala samhällen och företag. Efter examen kommer fältet att expandera inte bara till dietistområdet utan också till livsmedelsbranschen, samordnaren och utbildningen.
Recep Tayyip Erdogan University
Kandidat i gastronomi och kulinariska konst
- Rize, Turkiet
Kandidat
På Campus
Turkiska
Syftet med detta program; lösa problem inom gastronomi och kulinarisk konst; analysera, utforma och förbättra service- och kvalitetsfrågor; skapa karriärplaner relaterade till affärslivet; kommer att kunna förnya sig med medvetenheten om livslångt lärande; att dela och sprida kunskap och erfarenhet, att utbilda turistpersonal som kan göra akademiska studier om produktion av universell kunskap.
National Kaohsiung University Of Hospitality And Tourism
Kandidatexamen i mat och dryck
- 1號, Taiwan
Kandidat
Engelsk
Avdelningen grundades i februari 1985. Skolan grundades. Den första inskrivningen av 50 studenter i vårklassen på den andra juniorhögskolan baserades på oberoende inskrivning. I februari i Kina registrerades 50 studenter i nattavdelningen för det andra juniorhögskolan. I augusti 1989 uppgraderades avdelningen för livsmedels- och dryckesförvaltning i samarbete med omstruktureringen av skolan för att inrätta avdelningen för livsmedels- och dryckesförvaltning och rekryterade 100 studenter från den första dagavdelningen. I augusti 1991 började man rekrytera 50 studenter till den första dagavdelningen. Fangfang yrkesverksamma inom mat och dryck.
Svara på några frågor så matchar vi dig med program!
Populära examenstyper
Populära studieformat
Kandidat Program i Livsmedelsvetenskap Mat och dryck-verksamheter Hantering av mat och dryck
Kandidatexamen är utformad för individer för att få en grundläggande förståelse för ett visst studieområde. Ofta är en kandidatexamen tillräckligt för att landa ett bra jobb, men ibland utexaminerade fortsätter att fortsätta en doktorsexamen, som en mästare eller en doktorand.
Många vill veta, vad är en kandidatexamen i mat och dryckesledning? Programmet är utformat för att hjälpa deltagarna att bygga sin väsentliga kunskap om matkvalitet, livsmedelsproduktion och de färdigheter som krävs för att bli en framgångsrik livsmedelsentreprenör. Eleverna kan delta i kurser som livsmedelsproduktion, livsmedelshantering, livsmedelsmarknadsföring, affärsjuridik, mat och vinfilosofi och kvalitetsservice. Under det här programmet kan eleverna ägna en betydande tid i praktiska workshops, omfattande provsmakningslaborationer och workshops som fokuserar på fina matlagningar.
Individer som har examen i mat och dryckesförvaltning har ofta många önskvärda färdigheter. Deltagarna i programmet har i allmänhet starkare sensoriska färdigheter än andra, såväl som det företag som är kunnigt för att bli en framgångsrik matföretagare. Många är också kreativa och innovativa tänkare. Var och en av dessa egenskaper kan vara användbar i ett antal fält.
Kostnaden för en kandidatexamen beror verkligen på det program en student väljer att delta i och varaktigheten av programmet. Studenterna ska också beräkna kostnaden för levnadsutgifter i den totala kostnaden för deras utbildning.
Programmet syftar till att förbereda studenterna för ett antal spännande karriärmöjligheter. Förutom att arbeta i ett kök som kock kan akademiker ha färdigheter att gå in i produktutveckling, mat och design, matvarumärke eller små företagsledning. De kan bli marknadschef eller matfotograf. Deltagarna kan hitta framgång i gästbranschen eller till och med i underhållning som en värd för matkanaler.
Fler institutioner börjar erbjuda denna typ av program. Vissa kurser kan vara färdiga online. För att lära dig mer om de tillgängliga alternativen, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.