Keystone logo

26 Kandidat Program i Livsmedelsvetenskap Mat och dryck-verksamheter Hantering av mat och dryck 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Livsmedelsvetenskap
  • Mat och dryck-verksamheter
  • Hantering av mat och dryck
Studiefält
  • Livsmedelsvetenskap (26)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Livsmedelsvetenskap Mat och dryck-verksamheter Hantering av mat och dryck

Kandidatexamen är utformad för individer för att få en grundläggande förståelse för ett visst studieområde. Ofta är en kandidatexamen tillräckligt för att landa ett bra jobb, men ibland utexaminerade fortsätter att fortsätta en doktorsexamen, som en mästare eller en doktorand.

Många vill veta, vad är en kandidatexamen i mat och dryckesledning? Programmet är utformat för att hjälpa deltagarna att bygga sin väsentliga kunskap om matkvalitet, livsmedelsproduktion och de färdigheter som krävs för att bli en framgångsrik livsmedelsentreprenör. Eleverna kan delta i kurser som livsmedelsproduktion, livsmedelshantering, livsmedelsmarknadsföring, affärsjuridik, mat och vinfilosofi och kvalitetsservice. Under det här programmet kan eleverna ägna en betydande tid i praktiska workshops, omfattande provsmakningslaborationer och workshops som fokuserar på fina matlagningar.

Individer som har examen i mat och dryckesförvaltning har ofta många önskvärda färdigheter. Deltagarna i programmet har i allmänhet starkare sensoriska färdigheter än andra, såväl som det företag som är kunnigt för att bli en framgångsrik matföretagare. Många är också kreativa och innovativa tänkare. Var och en av dessa egenskaper kan vara användbar i ett antal fält.

Kostnaden för en kandidatexamen beror verkligen på det program en student väljer att delta i och varaktigheten av programmet. Studenterna ska också beräkna kostnaden för levnadsutgifter i den totala kostnaden för deras utbildning.

Programmet syftar till att förbereda studenterna för ett antal spännande karriärmöjligheter. Förutom att arbeta i ett kök som kock kan akademiker ha färdigheter att gå in i produktutveckling, mat och design, matvarumärke eller små företagsledning. De kan bli marknadschef eller matfotograf. Deltagarna kan hitta framgång i gästbranschen eller till och med i underhållning som en värd för matkanaler.

Fler institutioner börjar erbjuda denna typ av program. Vissa kurser kan vara färdiga online. För att lära dig mer om de tillgängliga alternativen, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.